GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο:Οι πιθανές κομμώσεις Ολάντ δια χειρός κομμωτή των 10.000 ευρώ

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γαλλία με τον κομμωτή ο οποίος έχει ως καθήκον τη φροντίδα της κώμης του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ...


Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γαλλία με τον κομμωτή ο οποίος έχει ως καθήκον τη φροντίδα της κώμης του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ από τότε που εκλέχθηκε στο ύπατο αξίωμα, τον Μάιο του 2012 και ο οποίος λαμβάνει ακαθάριστο μισθό που πλησιάζει τα 10.000 ευρώ τον μήνα, σύμφωνα με το σατιρικό έντυπο Le Canard enchaîné.

Όπως ήταν αναμενόμενο το twitter πήρε φωτιά με το #CoiffeurGate!

Το συμβόλαιο του Ολιβιέ Μπ. «προσωπικού κομμωτή του αρχηγού του κράτους» υπεγράφη στις 16 Μαΐου του 2012 από την διευθύντρια του γαλλικού προεδρικού γραφείου την εποχή εκείνη, Σιλβί Ιμπάκ, διευκρινίζει η εφημερίδα.

Στο έγγραφο προστίθεται ότι ο Ολιβιέ Μπ. «διορίστηκε με σύμβαση για την περίοδο της τρέχουσας προεδρικής θητείας», συνεχίζει η Le Canard enchaîné, σύμφωνα με την οποία «η πενταετής σύμβασή του θα του αποφέρει συνολικές ακαθάριστες αποδοχές 593.700 ευρώ, ήτοι 9.895 ευρώ μηνιαίως».

Οι αποδοχές συνοδεύονται από «ενδεχόμενα 'επιδόματα διαμονής' και άλλες 'οικογενειακές παροχές'», προσθέτει η εφημερίδα.

Η εφημερίδα διευκρινίζει ότι ο Ολιβιέ Μπ. θα πρέπει να είναι απολύτως διαθέσιμος και να ακολουθεί τον κ. Ολάντ στις περισσότερες μετακινήσεις του.

Aρκετοί επιδόθηκαν σε σατιρικούς μετασχηματισμούς του Γάλλου προέδρου, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση