GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η 12ΕΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου  μη υποψήφιου βουλευτή Όλα άρχισαν όταν το ΟΠΕΚ του Αντώνη Λιάκου και Νίκου Μουζέλη, μεθόδευσε με τον Νί...

Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου 
μη υποψήφιου βουλευτή

Όλα άρχισαν όταν το ΟΠΕΚ του Αντώνη Λιάκου και Νίκου Μουζέλη, μεθόδευσε με τον Νίκο Αλιβιζάτο και το ΕΛΙΑΜΕΠ του Θάνου Βερέμη, Λουκά Τσούκαλη, Παναγή Βουρλούμη, Παύλου Αποστολίδη, Γιώργου Δαβίδ, Νικηφόρου Διαμαντούρου, Θόδωρου Κουλουμπή, Αλέξη Ηρακλείδη, Στάθη Καλύβα, μαζί με την Ανοικτή Κοινωνία του Νίκου Φραγκάκη, Στέφανου Ματθία καθώς και τον Χρήστο Ροζάκη, την Θάλεια Δραγώνα, τον Νίκο Μπίστη, τον Τάσο Γιαννίτση και την λεγόμενη εκσυγχρονιστική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, να επιβάλλουν τον Κώστα Σημίτη ως αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

Οι Κώστας Λαλιώτης και Γιώργος Παπανδρέου συνέβαλαν καθοριστικά σε αυτό τον σκοπό. Ο Κώστας Σημίτης συγκυβέρνησε με Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Λουκά Παπαδήμο και όλους τους διοικητές της τράπεζας της Ελλάδας και υπαλλήλους της Γκόλντμαν Σάξ και υπέταξε την χώρα στην Γερμανική ολιγαρχία.

Τα σκάνδαλα Τσοχατζόπουλου με τις προμήθειες, ήρθαν ως επιστέγασμα κυρίως της Γερμανικής διαφθοράς. Έκαναν εξοπλισμούς 20 δις Ευρώ. Τα εξοπλιστικά προγράμματα μας υπερχρέωσαν. Τα σκάνδαλα άγγιξαν το στενό πολιτικό περιβάλλον του Σημίτη, όπως οι Τσουκάτος-Μαντέλης με τηνSIEMENS. Το σκάνδαλο αυτό το μεγαλύτερο της μεταπολίτευσης ζημίωσε ανεπανόρθωτα την Ελλάδα. Το χρεώνω στην αφετηρία του στην οικογένεια Μητσοτάκη. Ο Γιώργος Παπανδρέου παράλληλα αναζήτησε διεθνείς πλάτες. Πήγε αδιάντροπα με το μέρος των εχθρών του Ανδρέα Παπανδρέου. Εξ ού και η συναίνεση Κώστα Σημίτη – Γιώργου Παπανδρέου στον βομβαρδισμό Σερβίας -Κοσσυφοπεδίου, στο βομβαρδισμό δηλαδή ευρωπαϊκής (βαλκανικής) χώρας και στην χερσαία εισβολή του ΝΑΤΟ.

Είχαμε και την ολέθρια συμφωνία της Μαδρίτης που αναγνώριζε στην Τουρκία ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο με την κοινή συναίνεση Σημίτη-ΓΑΠ παρα την αντίσταση του τότε πατριωτικού ΠΑΣΟΚ με 22 βουλευτές.
Και οι δύο συμμετείχαν στην λέσχη Bilderberg. Επί Σημίτη-ΓΑΠ ξέσπασε το Σκάνδαλο του χρηματιστηρίου με τις μετοχές φούσκες, 33 τρις δραχμές χάθηκαν τότε και ουδείς τιμωρήθηκε, παρότι έγινε χειραγώγηση του γενικού δείκτη του χρηματιστηρίου με τα ταμεία των ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών) και των ασφαλιστικών ταμείων.
Ακολούθησε η προδοσία παράδοσης του Οτσαλάν στην Τουρκία και τότε ο Γιώργος λούφαξε άφωνος ένοχα. Σας υπενθυμίζω ότι το γεγονός της παράδοσης επιβεβαίωσε την εγκυρότητα του γνωστού non paper της συνάντησης ΣΗΜΙΤΗ-ΓΑΠ-ΚΛΙΝΤΟΝ. Η Ελλάδα επί πρωθυπουργίας κ. Κ. Σημίτη και η Goldman Sachs, συμφώνησαν το περίφημο “currency swap”. Ένα μέρος του χρέους της Ελλάδας, το καταμετρούσαν σε δολάρια και γιεν Ιαπωνίας, με αποτέλεσμα η είσοδος στην ΟΝΕ, να καθιστούσε απαραίτητη τη μετατροπή τους σε ευρώ.

Η συμφωνία με τη Goldman Sachs, επέτρεψε στην Ελλάδα, να κάνει την μετατροπή με παλαιότερη και όχι τρέχουσα ισοτιμία και να αφαιρεθεί από το ονομαστικό χρέος της χώρας ένα σεβαστό ποσό, ούτως ώστε, το χρέος να εμφανιστεί μειωμένο στα επίπεδα του 60% του ΑΕΠ και ότι δήθεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του Συμφώνου Σταθερότητος και Ανάπτυξης.

Το όφελος της Goldman Sachs, από την παραπάνω “διευκόλυνση”, σύμφωνα με δική της δήλωση ήταν της τάξης των 2,3 δισ. Για την Ελλάδα, το τελικό κόστος του περιβόητου swap της Goldman Sachs, που έλαβε χώρα επί κυβερνήσεως Σημίτη το 2001 με στόχο να κρύψει χρέος 2,8 δισ. ευρώ, θα ανήλθε τελικά στα 16 δισ. ευρώ. Μας πήραν και τον χρυσό υποπολλαπλάσια ούτε κάν μισοτιμής. Έγινε εκποίηση 20 τόνων χρυσού από την τράπεζα της Ελλάδος. Έτσι μπήκαμε στην ευρωζώνη εν γνώσει των εταίρων που εποφθαλμιούσαν την υπο προγραμματισμένη πτώχευση χώρα.
Ακολούθησε το τεράστιο φαγοπότι με τα υπερπροβαλλόμενα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες. Με το κόλπο Μελέτη-κατασκευή και των των σκόπιμων καθυστερήσεων στην ανάθεση των έργων οι υπουργοί των κυβερνήσεων Σημίτη προχωρούσαν σε απευθείας «τυφλές» αναθέσεις με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες. Άλλη τρύπα 10 δις Ευρώ προέκυψε από αυτά. Ο πάντα υπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκανε απλώς πλάτες. Εξ άλλου το σκάνδαλο ΣΥΦΟΡΑΙ και η νόμιμη αμοιβή Τρεπεκλή βγάζουν μάτι.

Το σκάνδαλο Εθνικό Κτηματολόγιο. Φαγώθηκαν αμέτρητα δισ. Περί τα 24 δις δραχμές επί υπουργίας Λαλιώτη, ενώ πληρώσαμε τεράστια πρόστιμα στην ΕΕ για την μη πραγματοποίηση του έργου.

Μα τα πιο οφθαλμοφανή είναι οι αντεθνικές διολισθήσεις του διδύμου της εθνικής και οικονομικής χρεοκοπίας. Άλλαξαν ενδοτικά την γραμμή για την Μακεδονία. Προώθησαν από κοινού το σχέδιο ΑΝΑΝ ενάντια στον Κυπριακό ελληνισμό. Άρχισαν την νομική προετοιμασία του τζαμιού στην Αθήνα. Έγιναν οι πρώτες παράνομες ελληνοποιήσεις γεωργιανών και άλλων ανατολικών. Ξεκίνησε η δράση των πρακτόρικων ΜΚΟ. Γέμισε η αυλή του ΓΑΠ από Ρόντους και συναφείς τύπους. Πήγαιναν στις διεθνείς συναντήσεις ως φερέφωνα της ΗΠΑ η της Γερμανίας. Προχώρησαν στην προπαγάνδα περί πολυπολιτισμικής Ελλάδας, έβριζαν άδικα τους φιλόξενους Έλληνες ως ρατσιστές. Ανέχθηκαν την άνθιση του αναρχοκαταστροφικού κλίματος της νεολαίας. Άφησαν τα ναρκωτικά ασύδοτα. Η σύγκρουση των δύο το 2008 ήταν δευτερεύουσα και προσχηματική. Ο ένας έγινε η φωνή της Γερμανίας και ο άλλος της Αμερικής. Πρόδωσαν από κοινού το λαϊκό κίνημα. Ο ΓΑΠ έφερε τον Μάνο και τον Ανδριανόπουλο, τον Ανδρουλάκη και την Δαμανάκη και αν ακούτε τώρα κάτι σκληρό στα αυτιά σας, είναι τα κόκαλα του Ανδρέα που τρίζουν…

Έγιναν και οι δύο νεοφιλελεύθεροι και αντιλαϊκοί. Τους ενώνει το αντιορθόδοξο μένος των ομογάλακτων τους. Τους χωρίζει η διαδρομή. Ο ένας θέλει μέσω ΝΔ το μεγάλο ευρωπαϊκό αστικό κόμμα και ο άλλος την αμερικανονατοϊκή ομπρέλα συμπαρασύροντας τον ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δύο είναι κατάφορα και αυταπόδεικτα ενάντια στην πολιτική γραμμή του Ανδρέα. Δύο λόγια για την διαχείριση του χρέους. Ο Ανδρέας Παπανδρέου τους το παρέδωσε το 1995 βιώσιμο και αντιμετωπίσιμο. Αυτοί με τα stage και τις προσλήψεις από το παράθυρο μαζί με τις σπατάλες και το φαγοπότι των προμηθευτών έκαναν τα νοσοκομεία εργαλεία παράνομου πλουτισμού και τους προμηθευτές και εργολάβους νταβατζήδες. Το ότι ένα μεγάλο κομμάτι της ΝΔ είναι στο κόλπο κάτω από κοινά αφεντικά δεν αλλάζει την ιστορική χρέωση. Να δούμε λοιπόν την αλήθεια κατάματα και ας τυφλώνει τους ανέτοιμους. Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου κατέστρεψαν την χώρα, την διέσυραν την ταπείνωσαν και την οδήγησαν στην αγκαλιά του ΔΝΤ με το όραμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης του παγκόσμιου Σιωνιστικού Συμβουλίου. Σε όλους τους τομείς: παραχάραξη βιβλίων ιστορίας, κερδοσκοπικά παιγνίδια του Σόρος, διάλυση του κράτους έθνους των Ελλήνων είναι ταυτισμένοι και ορκισμένοι. Για να σωθεί η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί από το σάπιο πολιτικό της δυναμικό και αυτοί είναι κεντρικές φιγούρες της παρακμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση