GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν θέσεις για 1.500 ανέργους στην πρόβα τζενεράλε της Κάρμεν

Χίλιες πεντακόσιες δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της Κάρμεν του Ζορζ Μπιζέ, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στο Ωδείο Ηρώδου Ατ...


Χίλιες πεντακόσιες δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της Κάρμεν του Ζορζ Μπιζέ, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, θα προσφέρει η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ), στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της.

Αναλογιζόμενη την παρούσα κοινωνική κατάσταση και συνεπής στην κοινωνική πολιτική της, η ΕΛΣ προσφέρει, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας την ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί ενός σπουδαίου έργου τέχνης, με στόχο να καταδείξει ότι η λυρική τέχνη δεν εμπεριέχει κοινωνικούς αποκλεισμούς και περιορισμούς.

Η εκρηκτική Κάρμεν του Ζορζ Μπιζέ, η οποία θα παρουσιαστεί στις 24, 26, 27 και 29 Ιουλίου 2016 στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, είναι η δεύτερη μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η πιο δημοφιλής όπερα του γαλλικού ρεπερτορίου, σύμβολο του έρωτα και της ελευθερίας, θα παρουσιαστεί σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία του διακεκριμένου Βρετανού σκηνοθέτη και καλλιτεχνικού διευθυντή της Όπερας του Γκαίτεμποργκ, Στίβεν Λάνγκριτζ.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή -με την επίδειξη δελτίου βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας- θα γίνεται στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59 - τηλ. κέντρο: 210 3662100) την Τετάρτη 20 Ιουλίου, από τις 14:00 έως τις 21:00 και την Πέμπτη 21 Ιουλίου, από τις 10:00 έως τις 17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση