GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στο Περιστέρι - Πατέρας βίαζε επί 1,5 χρόνο την ανήλικη κόρη του

Ένας 44χρονος συνελήφθη στο Περιστέρι, μετά από καταγγελία συγγενικού του προσώπου ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο, βίαζε κατ’ εξακολούθησ...


Ένας 44χρονος συνελήφθη στο Περιστέρι, μετά από καταγγελία συγγενικού του προσώπου ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο, βίαζε κατ’ εξακολούθηση, την 16χρονη σήμερα κόρη του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 13ος Τακτικός Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 44χρονου για αποπλάνηση παιδιού, αιμομιξία και ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο 44χρονος, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εκτελώντας το ένταλμα σύλληψης του ανακριτή.

Ο 44χρονος από τις αρχές του 2015 έως και τον Μάιο του 2016 είχε βιάσει κατ’ επανάληψη την ανήλικη κόρη του σε ακαθόριστα χρονικά διαστήματα.

Οι καταθέσεις μαρτύρων ήταν αποκαλυπτικές για τις αρρωστημένες ενέργειες του 44χρονου, οι οποίες, όπως πιστοποιήθηκε από την κατάθεση του μικρού κοριτσιού, γίνονταν στο σπίτι της οικογένειας, σε ένα άλλο σπίτι ιδιοκτησίας του δράστη και στην εξοχική τους κατοικία σε νησί των Κυκλάδων.

Οι αξιωματικοί του αρμόδιου τμήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής απευθύνθηκαν σε ιατροδικαστή προκειμένου να εξετάσει το άτυχο κορίτσι.

Ψυχολόγοι παρέχουν την απαιτούμενη βοήθεια, κυρίως στην 16χρονη κοπέλα, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Την Τρίτη, ο 44χρονος οδηγήθηκε στον 13ο Τακτικό Ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση