GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό κράτηση περισσότερα από 18.000 άτομα στην Τουρκία

Οι τουρκικές Αρχές έχουν θέσει υπό κράτηση περισσότερα από 18.000 άτομα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, δήλωσε ο υπο...


Οι τουρκικές Αρχές έχουν θέσει υπό κράτηση περισσότερα από 18.000 άτομα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Εφκάν Αλά, στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT Haber.
Εκ των προσώπων αυτών, τα 9.677 έχουν συλληφθεί και αναμένεται η δίκη τους, πρόσθεσε ο Τούρκος υπουργός και πρόσθεσε ότι ανεστάλη η ισχύς των διαβατηρίων σχεδόν 50.000 ανθρώπων μετά την απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης και του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Οι Αρχές της Τουρκίας διεξάγουν έρευνα για 1.300 υπαλλήλους του υπουργείου Εργασίας σε σχέση με την απόπειρα πραξικοπήματος, γνωστοποίησε ο υπουργός Εργασίας Σουλεϊμάν Σοϊλού.
Ο Τούρκος υπουργός επισήμανε επίσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι η κυβέρνηση σύντομα θα επανεξετάσει την απόφασή της σχετικά με την απαγόρευση που επέβαλε στους δημόσιους υπαλλήλους της χώρας να πάρουν άδεια για διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση