GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γερμανία προκρίθηκε μετά από 18 πέναλτι στα ημιτελικά

Το απόλυτο ντέρμπι της Ευρώπης ανάμεσα στη Γερμανία και την Ιταλία «έβγαλε» νικητές τους «Αετούς» μετά από 120 λεπτά και 18 πέναλτι στον ...


Το απόλυτο ντέρμπι της Ευρώπης ανάμεσα στη Γερμανία και την Ιταλία «έβγαλε» νικητές τους «Αετούς» μετά από 120 λεπτά και 18 πέναλτι στον 3ο προημιτελικό του Euro 2016.

Η «νασιονάλμανσαφτ» επικράτησε στη μάχη της «άσπρης βούλας» με 6-5 των «ατζούρι», που είδαν τον Νταρμιάν να χάνει το 9ο πέναλτι της ομάδας του την ώρα που ο αριστερός μπακ, Έκτορ ευστοχούσε. Έτσι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές πέρασαν στους «4» του Euro 2016 και θα αντιμετωπίσουν είτε τη Γαλλία είτε την Ισλανδία, που παίζουν σήμερα Κυριακή (22.00).

Να θυμίσουμε πως στην κανονική διάρκεια του ματς και στην παράταση οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1. Οι παγκόσμιο πρωταθλητές Γερμανοί προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μεσούτ Εζίλ στο 64’ για να έρθουν οι «ατζούρι» να ισοφαρίσουν με τον Μπονούτσι στο 77’.

Πελέ, Ζάζα, Μπονούτσι είχαν νωρίτερα χαμένα πέναλτι για τους Ιταλούς, την ώρα που οι Μίλερ, Εζίλ και Σβάινσταϊγκερ αστόχησαν για τη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση