GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χτύπησαν και συνέλαβαν 18χρονη ανάπηρη καρκινοπαθή

Η οικογένεια της 18χρονης Hannah Cohen κατέθεσε μήνυση για τον σοβαρό τραυματισμό της νεαρής στο αεροδρόμιο του Μέμφις κατά τη διάρκεια...


Η οικογένεια της 18χρονης Hannah Cohen κατέθεσε μήνυση για τον σοβαρό τραυματισμό της νεαρής στο αεροδρόμιο του Μέμφις κατά τη διάρκεια της βίαιης σύλληψής της από άνδρες της ασφάλειας.
Η Hannah επέστρεφε στο σπίτι της από το Μέμφις όπου είχε μεταβεί προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο που είχε παρουσιάσει στον εγκέφαλο. Το κορίτσι, η οποία έχει υποστεί μερική παράλυση, μερική τύφλωση και αντιμετωπίζει και προβλήματα ακοής, πήρε εξιτήριο τον Ιούνιο του 2015 και μαζί με τη μητέρα της μετέβησαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να μεταβούν στην γενέτειρά της στη Chattanooga από το Μέμφις.
Η 18χρονη τότε νεαρή, καθώς περνούσε από τον ανιχνευτή μετάλλων, άρχισε να χτυπάει με αποτέλεσμα να προκαλέσει σύγχυση στην ίδια όταν οι φύλακες επιχείρησαν να την ψάξουν, σύμφωνα με τη μήνυση. Το προσωπικό ασφαλείας, φέρεται ότι την έριξαν στο πάτωμα όπου χτύπησε στο κεφάλι της και άρχισε να αιμορραγεί. "Το προσωπικό απέτυχε να αντιληφθεί ότι βρισκόταν σε σύγχυση εξαιτίας των εμφανών αναπηριών της και πως δεν ήταν σε θέση να συνεργαστεί στη διαδικασία ψαξίματος", αναφέρεται μεταξύ άλλων στη μηνυτήρια αναφορά.
Η 18χρονη συνελήφθη αλλά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν. Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε από την οικογένειά της, η οποία αξιώνει το ποσό των 100.000 δολαρίων, η ασφάλεια του αεροδρομίου προχώρησε σε διακρίσεις εις βάρος της εφήβου λόγω της αναπηρίας της και παρέλειψε να της παράσχει εύλογες προσαρμογές κατά τον έλεγχο.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση