GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι καιρό θα κάνει σήμερα - Η αναλυτική πρόγνωση

Γενικά αίθριος αναμένεται σήμερα Σάββατο ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η...


Γενικά αίθριος αναμένεται σήμερα Σάββατο ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:
Στην Αττική αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα θα είναι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα θα είναι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και τα νότια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση