GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλία - Από σοβαρή λοίμωξη υπέφερε ο 24χρονος που πέθανε στα χέρια αστυνομικών

H νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε σε νεαρό άνδρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν υπό αστυνομική κράτηση με απο...


H νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε σε νεαρό άνδρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν υπό αστυνομική κράτηση με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν ταραχές κοντά στο Παρίσι, δεν κατέδειξε ίχνη βίας και ξυλοδαρμού σε βάρος του άτυχου νέου, γνωστοποίησε την Πέμπτη πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.
Ο άνδρας υπέφερε από «μια πολύ σοβαρή λοίμωξη», σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Συγγενείς του θύματος είχαν νωρίτερα καταγγείλει ότι η αστυνομία χτύπησε τον άνδρα, καθώς βρισκόταν υπό κράτηση διότι επιχείρησε να αποτρέψει τη σύλληψη του αδελφού του σε βάρος του οποίου υπήρχαν υποψίες για βιαιοπραγίες και εκβιασμούς.
Οργισμένοι κάτοικοι της περιοχής πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον της αστυνομίας και πυρπόλησαν αυτοκίνητα στην περιοχή Βαλ ντ’ Ουάζ που βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων βόρεια του Παρισιού στις ταραχές που ξέσπασαν χθες, για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα μετά τον θάνατο του 24χρονου.
Τουλάχιστον 9 άνθρωποι συνελήφθησαν στα επεισόδια, όπου συγκρούστηκαν 200 ντόπιοι και 180 αστυνομικοί, δήλωσε ο διευθυντής του τοπικού γραφείου της νομαρχίας, Ζαν Σιμόν Μεραντά.
Περίπου 15 οχήματα και δεκάδες κάδοι απορριμμάτων πυρπολήθηκαν από τους διαδηλωτές που επίσης έριξαν βόμβες μολότοφ σε νηπιαγωγείο και στο δημαρχείο, επισήμανε ο Μεραντά στο κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο France Info.
Ο Γάλλος αξιωματούχος πρόσθεσε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε.
Οι διαδηλώσεις στο Βαλ ντ’ Ουάζ ξεκίνησαν την Τρίτη το βράδυ όταν, σύμφωνα με τον αντιεισαγγελέα Φρανσουά Καπέν- Ντουλχόστ, ένας άνδρας πέθανε κατά τη μεταγωγή του από αστυνομικές δυνάμεις μετά τη σύλληψή του.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση