GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της εβδομάδας

Η εβδομάδα μας 25-31/7/2016 Πλανητικές διελεύσεις - ερμηνευτική προσέγγιση για τα ζώδια ΚΡΙΟΣ Θετική διάθεση κι αισιοδοξία...


Η εβδομάδα μας
25-31/7/2016
Πλανητικές διελεύσεις -
ερμηνευτική προσέγγιση για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Θετική διάθεση κι αισιοδοξία συμβολίζουν οι πλανητικές διελεύσεις για το δικό σου ζώδιο αυτήν την εποχή. Επικοινωνιακά – διαπραγματευτικά κερδίζεις περισσότερα εσύ που γεννήθηκες μετά τις 10/4. Τύχη, χαρά, έρωτας και ικανοποίηση είναι έννοιες που σε αφορούν, εφόσον έχεις γενέθλια από τις 6/4 έως τις 14/4.  Διαχειρίσου με προσοχή τις τυχόν εμμονές ή τα παιχνίδια δύναμης / επιβολής στις επαφές σου, αν έχεις γενέθλια γύρω στις 5/4.
ΤΑΥΡΟΣ
Ζητήματα οικογένειας / χώρου / ακινήτου / σπιτιού και γενικότερα τα προσωπικά σου θέματα είναι μάλλον στο επίκεντρο της προσοχής σου αυτήν την εποχή. Τύχη και προστασία προσφέρει ο Δίας σ’ εσένα που έχεις γενέθλια στις 10-11/5. Υπεραισιοδοξία / διάθεση για μια κίνηση – ρίσκο αφορά εσένα που γεννήθηκες στις 25-26/4. Διαχειρίσου με προσοχή τις τυχόν κόντρες και τα ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις – συνεργασίες εσύ που γεννήθηκες στις 17-19/5.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι πλανητικές διελεύσεις συμβολίζουν για εσένα την τάση για μετακινήσεις, εκδρομές, εμπορικές συνδιαλλαγές ή ενασχόληση με το μεταφορικό μέσον  ή με τα αδέλφια ή με την επιμόρφωση ή με  κάποια σημαντικά έγγραφα. Περισσότερες ευκαιρίες αυτήν την εβδομάδα θα έχεις εσύ που γεννήθηκες από τις 7/6 έως τις 14/6.  Υπεραισιοδοξία / διάθεση για μια κίνηση – ρίσκο αφορά εσένα που γεννήθηκες στις 10-12/6.  Διαχειρίσου με προσοχή τις τυχόν εμμονές ή τα παιχνίδια δύναμης / επιβολής στις επαφές σου, αν έχεις γενέθλια γύρω στις 21/5.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η γενικότερη διάθεσή σου σχετίζεται με / κρίνεται από την κατάσταση των οικονομικών σου ή την αίσθησή σου για το τι τελικά μπορείς να (κατ)έχεις αυτήν την εποχή, τόσο σε υλικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ευστοχία και άψογος συντονισμός στις κινήσεις χαρακτηρίζουν εσένα που γεννήθηκες  στις 19-21/7.  Ευκαιρίες ή εύνοια δίνει ο Δίας σ’ εσένα της 12-13/7. Διαχειρίσου με προσοχή τις τυχόν εμμονές ή τα παιχνίδια δύναμης / επιβολής στις επαφές σου, αν έχεις γενέθλια γύρω στις 7/7.
ΛΕΩΝ
Διάγεις την εποχή των γενεθλίων σου και χαρακτηρίζεσαι από κοινωνικότητα, ομορφιά, γοητεία και έντονη επικοινωνιακή διάθεση. Τύχη, χαρά και ικανοποίηση είναι έννοιες που σε αφορούν, εφόσον έχεις γενέθλια από τις 8/8 έως τις 16/8. Υπεραισιοδοξία / διάθεση για μια κίνηση – ρίσκο αφορά εσένα που γεννήθηκες  γύρω στις 28/7. Διαχειρίσου με προσοχή τις τυχόν εντάσεις, εσύ που γεννήθηκες στις 19-21/8.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διάγεις μια εποχή προβληματισμού / διλημμάτων / προβληματισμών / εσωστρέφειας / ανάγκης για απομόνωση- ξεκούραση – περισυλλογή- προετοιμασία. Διαχειρίσου με προσοχή τις τυχόν εμμονές ή τα παιχνίδια δύναμης / επιβολής στις επαφές σου, αν έχεις γενέθλια γύρω στις 23/8. Υπεραισιοδοξία / διάθεση για μια κίνηση – ρίσκο αφορά εσένα που γεννήθηκες στις 12-13/9. Πολύ καλός φαίνεται ο συντονισμός στις αποφάσεις και στις κινήσεις σου, εφόσον γεννήθηκες στις 19-21/9.
ΖΥΓΟΣ
Η πλανητικές διελεύσεις της εποχής συμβολίζουν την έννοια της κοινωνικότητας, της εξωστρέφειας, της ανανέωσης και της συλλογικότητας. Τώρα έχεις περισσότερες πιθανότητες να εντοπίσεις την ευκαιρία εργασίας που επιθυμείς ή να γνωρίσεις τον άνθρωπο που ονειρεύεσαι είτε μπορείς να θέσεις νέους, σημαντικούς για εσένα στόχους στο πλαίσιο των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Διαχειρίσου με προσοχή τις τυχόν εμμονές ή τα παιχνίδια δύναμης / επιβολής στις επαφές σου, αν έχεις γενέθλια γύρω στις 8/10. Η έννοια της ευκαιρίας (σε κάθ’ επίπεδο) αποτελεί ατού σου, αν έχεις γενέθλια από τις 9/10 έως τις 17/10.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εποχή στρέφει την προσοχή σε υποχρεώσεις (οικογενειακές / κοινωνικές / επαγγελματικές). Μπορείς και οφείλεις να πλασάρεις την καλύτερή σου εικόνα στον κόσμο που σε περιβάλλει, έτσι ώστε να κερδίζεις έδαφος και συμμάχους. Αποφασιστικότητα, ορμή, μαχητικότητα κι επιθετικότητα (στο μάξιμουμ) χαρακτηρίζουν τώρα εσένα που γεννήθηκες στις 19-21/11. Υπεραισιοδοξία / διάθεση για μια κίνηση – ρίσκο αφορά εσένα που γεννήθηκες στις 28-29/10. Ο Δίας συμβολίζει την ευκαιρία ή την προστασία για εσένα της 12-13/11.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η έννοια της επέκτασης και της αισιοδοξίας σε αφορά όσο τίποτε αυτήν την εποχή, μια εποχή όπου μπορείς να σχεδιάσεις το επόμενο βήμα στις σπουδές, στην επαγγελματική σταδιοδρομία, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Ταξιδεύεις με την κυριολεκτική ή τη μεταφορική έννοια του όρου. Η τύχη σε καθετί  (χρήμα, συναισθηματικές υποθέσεις, ηθική ικανοποίηση, ανεβασμένη διάθεση) είναι κοντά σου, αν γεννήθηκες από τις 8/12 έως τις 16/12. Υπεραισιοδοξία / διάθεση για μια κίνηση – ρίσκο αφορά εσένα που γεννήθηκες στις 12-13/12. Διαχειρίσου με προσοχή τις τυχόν εμμονές ή τα παιχνίδια δύναμης / επιβολής στις επαφές σου, αν έχεις γενέθλια γύρω στις 23/11.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διαχείριση των οικονομικών αποθεμάτων, των κληρονομικών, του κοινού ταμείου και των ανασφαλειών σε κάθ’ επίπεδο «επιβάλλουν» οι πλανητικές διελεύσεις της εποχής για το δικό σου ζώδιο. Η τύχη του Δία είναι κοντά σου, αν έχεις γενέθλια στις 10-11/1. Διαχειρίσου με προσοχή τις τυχόν εμμονές ή τα παιχνίδια δύναμης / επιβολής στις επαφές σου, αν έχεις γενέθλια γύρω στις 5/1.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι πλανητικές διελεύσεις δείχνουν αυτήν την εποχή μια σχετική αναγκαιότητα εστίασης σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Οι εξελίξεις μάλλον είναι ευνοϊκές κυρίως για εσένα που έχεις γενέθλια από τις 5/2 έως τις 13/2. Υπεραισιοδοξία / διάθεση για μια κίνηση – ρίσκο αφορά εσένα που γεννήθηκες στις 25-26/1. Υπέρμετρη μαχητικότητα, ορμή, αποφασιστικότητα, αλλά και διάθεση επιβολής στον περίγυρο σε χαρακτηρίζουν, αν γεννήθηκες στις 16-18/2.
ΙΧΘΥΕΣ
Οι πλανητικές διελεύσεις δείχνουν να διάγεις μια εποχή όπου καλείσαι να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες ρουτίνας (στον προσωπικό σου χώρο ή στην εργασία σου) ή να φροντίσεις για ανάγκες (του εαυτού σου είτε άλλων στον περίγυρό σου). Φυσικά, με την Αφροδίτη στο Λέοντα, δεν αποκλείεται να προβείς σε μικρές αισθητικές παρεμβάσεις ή να έχεις την ευκαιρία για ένα φλερτ άμεσα ή έμμεσα σχετιζόμενο με το χώρο της δουλειάς. Υπεραισιοδοξία / διάθεση για μια κίνηση – ρίσκο αφορά εσένα που γεννήθηκες στις 10-11/3. Διαχειρίσου με προσοχή τις τυχόν εμμονές ή τα παιχνίδια δύναμης / επιβολής στις επαφές σου, αν έχεις γενέθλια γύρω στις 19/2.

Από την Marie-DeniseΔιαμαντή
BSc (Hons) in Psychology
BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior
Certificate in Astrology (Distinction)
www.denisediamanti.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση