GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

27 νεκροί από τη μετωπική σύγκρουση των τρένων στην Ιταλία

Στους 27 ανέρχονται οι νεκροί από τη μετωπική σύγκρουση δύο τρένων στη νότια Ιταλία, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 50. Οι πυροσβέστες ...


Στους 27 ανέρχονται οι νεκροί από τη μετωπική σύγκρουση δύο τρένων στη νότια Ιταλία, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 50. Οι πυροσβέστες συνεχίζουν το έργο τους για τον εντοπισμό επιζώντων αλλά και σορών.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, δέκα τραυματίες νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής σε σοβαρή κατάσταση. Οι συγγενείς των νεκρών ζητούν να τους επιτραπεί να δουν για τελευταία φορά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει δοθεί η σχετική άδεια για να μπορέσουν να εισέλθουν στο νεκροτομείο.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την εισαγγελία της πόλης Τράνι, που διεξάγει την σχετική έρευνα, η τραγική σύγκρουση οφείλεται, πιθανότατα, σε ανθρώπινο λάθος, αλλά ερευνάται, παράλληλα, και η κατάσταση του συστήματος ασφαλείας του δικτύου, το οποίο ήταν παρωχημένης τεχνολογίας.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι μετέβη στο σημείο του ατυχήματος και στη συνέχεια αγκάλιασε τους διασώστες θέλοντας να τους ευχαριστήσει προσωπικά για την ακούραστη προσπάθειά τους.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση