GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Σε νέο χαμηλό 31 ετών υποχωρεί η στερλίνα

Νέο χαμηλό 31 ετών κατέγραψε σήμερα η στερλίνα, υποχωρώντας κάποια στιγμή κάτω από τα 1,28 δολάρια, καθώς οι επενδυτές στρέφονται σε άλλα...


Νέο χαμηλό 31 ετών κατέγραψε σήμερα η στερλίνα, υποχωρώντας κάποια στιγμή κάτω από τα 1,28 δολάρια, καθώς οι επενδυτές στρέφονται σε άλλα νομίσματα στον απόηχο της ψήφου της χώρας υπέρ του Brexit.

Η στερλίνα, υποχώρησε έως και τα 1,2798 δολάρια, το χαμηλότερο επίπεδό του από τον Ιούνιο του 1985, πριν ανακάμψει γύρω στα 1,2990 στη διαπραγμάτευσή του στο Λονδίνο καθώς ο βρετανικός δείκτης των blue-chip FTSE 100 ξεκίνησε τη σημερινή συνεδρίαση με άνοδο. Η λίρα έχει σημειώσει πτώση κατά 13% από τα επίπεδα προ του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου.

Έναντι του ευρώ, η στερλίνα υποχώρησε νωρίτερα σε χαμηλό τριετίας και έφθασε ακόμα και τις 86,29 πένες ανά ευρώ πριν ανακάμψει κοντά στις 85,51 πένες.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση