GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ζούκερμπεργκ για τον θάνατο του 32χρονου που μεταδόθηκε live στο Facebook

Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε το β...


Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε το βίντεο που ανέβασε ζωντανά στο facebook, η Ντάιαμοντ Ρέινολντς, στο οποίο απεικονίζεται ο σύντροφος της να φεύγει από τη ζωή, μετά τα πυρά των αστυνομικών, κατά τη διάρκεια τυπικού έλεγχου στο αυτοκίνητο του.
Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ:
«Χθες, μια γυναίκα από τη Μινεσότα ονόματι Diamond Reynolds, βγήκε ζωντανά στο Facebook αμέσως μετά τη στιγμή που ο αρραβωνιαστικός της, Philando Castile, είχε πυροβοληθεί από αστυνομικό κι ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό τους. Ο Philando πέθανε λίγο αργότερα και ενώ η 4χρονη κόρη του, παρακολουθούσε από το πίσω κάθισμα.
Η καρδιά μου είναι με την οικογένεια Castile, αλλά και με όλες εκείνες τις οικογένειες που έχουν βιώσει παρόμοιες τραγωδίες. Οι σκέψεις μου βρίσκονται επίσης με τις σκέψεις των χρηστών του Facebook που προβληματίζονται από τέτοιου είδους γεγονότα.
Οι εικόνες που έχουμε δει αυτή την εβδομάδα είναι σκληρές, ραγίζουν καρδιές και ρίχνουν φως στον φόβο με τον οποίο ζουν εκατομμύρια μέλη της κοινοτητάς μας κάθε μέρα. Ελπίζω να μην γίνουμε ποτέ ξανά μάρτυρες ενός τέτοιου βίντεο, όπως αυτό της Diamond, ωστόσο φαίνεται πόσο σημαντικό είναι το να χτίσουμε έναν μεγαλύτερο και περισσότερο 'συνδεδεμένο' κόσμο, αλλά και το πόση δουλειά έχουμε ακόμα μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση