GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στη Λέσβο – Αυτοκτόνησε 42χρονος αστυνομικός

Με το υπηρεσιακό του περίστροφο έθεσε σήμερα τέρμα στη ζωή του ένας 42χρονος αστυνομικός από τα Γιάννενα, ο οποίος τους τελευταίους δύο μ...


Με το υπηρεσιακό του περίστροφο έθεσε σήμερα τέρμα στη ζωή του ένας 42χρονος αστυνομικός από τα Γιάννενα, ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες υπηρετούσε στη Λέσβο, ενισχύοντας τις δυνάμεις της αστυνομίας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις προσφυγικές ροές.

Τον άτυχο άνδρα βρήκαν σήμερα το πρωί οι συνάδελφοί του στο κατάλυμα όπου διέμενε στην περιοχή της Θερμής, λίγα χιλιόμετρα από το hotspot της Μόριας.

Κι ενώ πολλοί είναι οι συνάδελφοι του αυτόχειρα που μιλάνε για τη μεγάλη ένταση που βιώνουν διαχειριζόμενοι το προσφυγικό θέμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ένα σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του εξηγούνται οι προσωπικοί λόγοι που οδήγησαν τον αυτόχειρα στην απονενοημένη αυτή ενέργεια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση