GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνα σοκ από τον Μητρόπουλο: Μετανάστες άλλοι 500.000 Έλληνες έως το 2019

Εφιαλτικά είναι τα στοιχεία, από την οικονομική αιμορραγία που προκαλείται λόγω της αθρόας μετανάστευσης Ελλήνων, κυρίως νέων, σε άλλες...


Εφιαλτικά είναι τα στοιχεία, από την οικονομική αιμορραγία που προκαλείται λόγω της αθρόας μετανάστευσης Ελλήνων, κυρίως νέων, σε άλλες χώρες.
Ο καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος, πρόεδρος της ένωσης για την υπεράσπιση της εργασίας και του κοινωνικού κράτους, ήταν αποκαλυπτικός.
Μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη τόνισε ότι «Δεν έχει υπάρξει χώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που να έχει ζήσει αυτό το κύμα, σε ένταση και σε έκταση, πρωτοφανούς νεανικής μετανάστευσης που στο τέλος του προγράμματος, προσδιορίζουμε σύμφωνα με τον ανεξάρτητο φορέα μας την ΕΝΥΠΕΚΚ, ότι θα διπλασιαστεί. Δηλαδή, τον Δεκέμβριο του 2019 το κύμα αυτό θα αγγίξει το ένα εκατομμύριο».
Ο κ. Μητρόπουλος συνέχισε: «ένα εκατομμύριο κόσμου, τα πιο προικισμένα, ταλαντούχα εξειδικευμένα στελέχη, απόφοιτοι πανεπιστημίων κατά 75% θα φύγουν για να στηρίξουν παραγωγικές και κρατικές δομές ξένων εθνικών οντοτήτων. Άρα, δεν είναι μόνο τα 50 δισ. ευρώ ο παραγόμενος πλούτος που αυτά τα στελέχη μέχρι τώρα έχουν παραγάγει σε άλλες οικονομίες. Δεν είναι τα 8 δισ. ευρώ που έχει ξοδέψει η ελληνική κρατική διοίκηση για να τα εκπαιδεύσει, είναι και τα 3,5 με 4 δισ. ευρώ που έχουν ξοδέψει οι οικογένειες τους για να τα σπουδάσουν».
Ο Αλέξης Μητρόπουλος εκτίμησε ότι από το νέο κύμα νεανικής μετανάστευσης που υπολογίζεται σε άλλους 500.000 Έλληνες έως τον Δεκέμβριο του 2019 θα χαθεί «τουλάχιστον το μισό ελληνικό ΑΕΠ».
Ακούστε το ηχητικό:


1 σχόλιο

  1. Επι χρονια ωρυονταν στα καναλια απευθυνομενος παντα στους αγαπημενους του κρατικοδιαιτους πελατες (παντα ΔΥ,ΟΣΕ,ΔΕΗ,ΕΛΤΑ,παντα ρετιρε κλπ).ΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ!!ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ!Εννοουσε τα θηριωδη εφαπαξ τις υπερογκες πλασματικες συνταξεις και οτιδηποτε πλουτιζε ασυδοτα τον στρατο κατοχης του δημοσιου.Ουτε για μια στιγμη ουτε για ενα δευτερολεπτο δεν αναρωτηθηκε που θα ευρισκε το κρατος και οι φορολογουμενοι τα απιθανα ποσα για να πληρωθουν οι αργομισθοι και οι καρεκλοκενταυροι του δημοσιου.Η στριγγια φωνη εβγαινε αβιαστα .ΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ!ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ! Η απληστια και η ιδιοτελεια αυτων των δικηγορων-καθηγητων (της Νομικης παρακαλω) χτυπουσε ταβανι.Ο αλλος ο Κατρουγκαλος ο κυριος 12% (και αυτος δασκαλος της δημοκρατιας και μεγας Συνταγματολογος) εγινε μεχρι και υπουργος για να διορισει την πελατεια του.Θυσιαστηκε για το πελατολογιο του. .......Αν νομιζει κανενας οτι με τετοιους ηγετες μπορουμε να πορευθουμε στο μελλον μαλλον ειναι μακρυα νυχτωμενος.Σιγα μη κανω αναλυση για τα αυτονοητα.Οποιος δεν καταλαβαινει τα προφανη ας περιμενει τα αποτελεσματα.Ηρθε η ωρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση