GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

5ο κολυμβητικό διάπλου Μικρασιατικής Μνήμης

O 5ος κολυμβητικός διάπλους Μικρασιατικής Μνήμης, από την Κουντουρουδιά στην ανατολική πλευρά της εισόδου του κόλπου Γέρας στη Λέσβο ...


O 5ος κολυμβητικός διάπλους Μικρασιατικής Μνήμης, από την Κουντουρουδιά στην ανατολική πλευρά της εισόδου του κόλπου Γέρας στη Λέσβο στο Πέραμα στη δυτική πλευρά, πραγματοποιήθηκε σήμερα με αθρόα συμμετοχή κολυμβητών και κολυμβητριών.

Οι 60 κολυμβητές και κολυμβήτριες που συμμετείχαν διάνυσαν την απόσταση των 1.100 μέτρων που χωρίζει την Κουντουρουδιά από το Πέραμα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν από τους ισχυρούς ανέμους και ο χρόνος διάνυσης κυμάνθηκε περίπου από 15 λεπτά ο πρώτος μέχρι 50 λεπτά ο τελευταίος.
Στην ασφαλή διεξαγωγή του κολυμβητικού συμβολικού διάπλου συνέβαλε αποφασιστικά το πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας, ο Σύλλογος Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ» και ο «Παγγεραγωτικός» Σύλλογος Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση