GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη Αθηνών για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια

Με τη λαμπρότητα που του αρμόζει, ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός των Αθηνών τέλεσε σήμερα την πρώτη του Θεία Λειτουργία, ύστερα από επτά...


Με τη λαμπρότητα που του αρμόζει, ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός των Αθηνών τέλεσε σήμερα την πρώτη του Θεία Λειτουργία, ύστερα από επτά χρόνια ανακαινίσεων.

Προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, τελέσθηκε λαμπρό συνοδικό συλλείτουργο στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών.

Παρουσία αρχιερέων απ’ ολόκληρη τη χώρα, εκπροσώπων ξένων Εκκλησιών και εκατοντάδων Αθηναίων, ο Αρχιεπίσκοπος και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου τέλεσαν την πρώτη Θεία Λειτουργία.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι από τα περισσότερα κόμματα του Κοινοβουλίου.

Το βράδυ, στην κεντρική πλατεία, μπροστά στον Καθεδρικό Ναό, θα λάβει χώρα μουσική εκδήλωση από τη «Μητροπολιτική Συμφωνική Ορχήστρα» υπό τη Διεύθυνση του διεθνούς φήμης μαέστρου Βασίλη Τσαμπρόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση