GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικητής της ζωής ο 7χρονος που χτυπήθηκε από βάρκα στη Ζάκυνθο

Χαμόγελα αισιοδοξίας σκόρπισε η δήλωση που έκανε στην εφημερίδα “Ημέρα Ζακύνθου” ο Διευθυντής Εντατικολόγος της Μονάδας Εντατικής Θεραπ...


Χαμόγελα αισιοδοξίας σκόρπισε η δήλωση που έκανε στην εφημερίδα “Ημέρα Ζακύνθου” ο Διευθυντής Εντατικολόγος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Ανδρέας Ηλιάδης, αναφορικά με την πορεία της υγείας του 7χρονου που πριν από μια περίπου εβδομάδα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από ακυβέρνητη λέμβο στην παραλία του Τσιλιβί.

Ο μικρός Θοδωρής, σύμφωνα με το imerazante.gr, βρίσκεται από χθες το βράδυ αποσωληνωμένος, ενώ όπως διαπίστωσαν οι θεράποντες ιατροί συνεκτιμώντας την μετεγχειρητική και κλινική εικόνα του τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, αφού όπως ισχυρίστηκε ο κ. Ηλιάδης «πάλεψε γενναία και κέρδισε ο ίδιος τη ζωή του».

Σύμφωνα με τον ιατρό, μόλις τον «ξύπνησαν» και είχε άμεση επαφή με το περιβάλλον το πρώτο πράγμα που είπε ήταν «Μαμά πεινάω».

Από εδώ και στο εξής θα παραμείνει στο νοσοκομείο του Ρίου μέχρι και τις 15 Αυγούστου οπότε και θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να μπει σε Κέντρο Αποκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση