GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξηλώνονται" 8.000 αστυνομικοί στην Τουρκία

Εκκαθαρίσεις και στην τουρκική αστυνομία. Όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο υψηλόβαθμο αξιωματούχο, απομακρύνονται 8.000 αστυνομικο...


Εκκαθαρίσεις και στην τουρκική αστυνομία. Όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο υψηλόβαθμο αξιωματούχο, απομακρύνονται 8.000 αστυνομικοί κατά μήκος της Τουρκίας, επειδή κατηγορούνται ότι έχουν σχέση με την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος. 

Οι απομακρύνσεις έρχονται μερικά 24ωρα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, για το οποίο η κυβέρνηση κατηγορεί το λεγόμενο "παράλληλο κράτος"  οπαδών δηλαδή, του θρησκευτικού ηγέτη Φετουλάχ Γκιουλέν.

Σύμφωνα με τη Hurriyet, τίθενται σε διαθεσιμότητα 7.850 αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και αξιωματικοί.

Οι εκκαθαρίσεις γίνονται μετά τη σχετική οδηγία της γενικής ασφάλειας η οποία έχει στείλει στις νομαρχίες τον κατάλογο των αστυνομικών που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα , όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί παρέδιδαν τα όπλα και τις ταυτότητές τους, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει και η δικαστική τους δίωξη.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση