GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοχοι για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί

 Ποινή φυλάκισης δύο μηνών με τριετή αναστολή είναι η απόφαση του δικαστηρίου για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που εισέβαλαν το περασμ...


 Ποινή φυλάκισης δύο μηνών με τριετή αναστολή είναι η απόφαση του δικαστηρίου για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που εισέβαλαν το περασμένο Σάββατο παράνομα στη χώρα με στρατιωτικό ελικόπτερο και προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη
Σύμφωνα με το e-evros.gr, οι 8 κρίθηκαν ένοχοι από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αλεξανδρούπολης μόνο για την κατηγορία της παράνομης εισόδου στην χώρα, αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό της δράσης υπό την απειλή ζωής.
Για την δεύτερη κατηγορία της παράνομης πτήσης αλλά και της εκτέλεσης πτήσης για τον πιλότο κρίθηκαν αθώοι διότι η ελληνική νομοθεσία αναφέρεται σε πολιτικά και όχι σε στρατιωτικά αεροσκάφη.
Στη δίκη κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας αστυνομικός που τους συνέλαβε, για να ακολουθήσουν οι απολογίες των στρατιωτικών.
Φρούριο το δικαστικό μέγαρο της Αλεξανδρούπολης 
Εκτός από τις συμβατικές αστυνομικές δυνάμεις, στην περιοχή έχουν ακροβολιστεί και ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας.
Πάρα πολύ μεγάλο και το ενδιαφέρον τουρκικών και ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων. Δύο δορυφορικά πιάτα έχουν στηθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης.
Έξω από το δικαστήριο βρίσκονται και μουσουλμάνοι της Θράκης οι οποίοι στηρίζουν τον Πρόεδρο Ερντογάν και κατηγορούν τους συλληφθέντες στρατιωτικούς για προδοσία.
Ένταση επίσης επικράτησε όταν μια γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι διάσημη τρανσέξουαλ στην Τουρκία, αποδοκίμασε τους οκτώ κατηγορούμενους, κρατώντας στα χέρια της μια τουρκική σημαία και φωνάζοντας στα Τούρκικα ύβρεις για τους 8 συλληφθέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση