GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έμφραγμα στη σκηνή έπαθε ο κιθαρίστας των Aerosmith

Κατέρρευσε ο Τζο Πέρι την ώρα που βρισκόταν με τη μπάντα του, Hollywood Vampires, στη σκηνή για τη συναυλία του συγκροτήματος των Joh...


Κατέρρευσε ο Τζο Πέρι την ώρα που βρισκόταν με τη μπάντα του, Hollywood Vampires, στη σκηνή για τη συναυλία του συγκροτήματος των Johnny Depp και Alice Cooper, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως θα δείτε στα πλάνα που καταγράφηκαν από θεατή, o γνωστός και ως κιθαρίστας των Aerosmith φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του και να αποσύρεται στα παρασκήνια προσπαθώντας να συνέλθει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Post», ο μουσικός έπαθε έμφραγμα και οι νοσηλευτές που βρίσκονταν στο στάδιο, αφού του έκαναν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Coney Island Hospital, στη Νέα Υόρκη.

Αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν τον Πέρι σε κρίσιμο στάδιο, ωστόσο σήμερα ρεπορτάζ της Daily Mail τον θέλει να αναρρώνει και η κατάσταση της υγείας του να θεωρείται σταθερή.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση