GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλαφάτης: Σήμερα χρειαζόμαστε ένα... Alexit

Την ανάγκη άμεσης αλλαγής της κυβέρνησης για να προχωρήσει η χώρα στην ανάπτυξη επισημαίνει ο Σταύρος Καλαφάτης, δηλώνοντας χαρακτηριστικ...


Την ανάγκη άμεσης αλλαγής της κυβέρνησης για να προχωρήσει η χώρα στην ανάπτυξη επισημαίνει ο Σταύρος Καλαφάτης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως η χώρα σήμερα χρειάζεται ένα... «Αlexit». «Αυτό αποτελεί την προϋπόθεση για να αντιμετωπίσει ο τόπος τα φοβερά αδιέξοδα στα οποία τον οδήγησε η αριστερή διακυβέρνηση», προσθέτει.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος του τομέα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της ΝΔ κατηγορεί ανοιχτά την κυβέρνηση για «ανικανότητα και ανευθυνότητα», και για την πολιτική της «που αντί να φέρνει κάτι νέο συντηρεί τα χειρότερα από το "παλιό" που κατηγορούσε». «Οι πολίτες, καθώς βιώνουν την καρατόμηση των εσόδων τους, προσπαθούν κάθε μέρα να αποκωδικοποιήσουν ασυνάρτητες και αντιφατικές δηλώσεις υπουργών, νομοθετικές ρυθμίσεις και πρωθυπουργικές δράσεις που θυμίζουν περισσότερο ...αποδράσεις», συμπληρώνει.

Αναφέρει ότι η ΝΔ, όσον αφορά το παρελθόν έκανε και κάνει αυτοκριτική και προσθέτει πως «το νοικοκύρεμα εντός της, ο πολιτικός μας λόγος που αποφεύγει και «πολεμά» τον λαϊκισμό, αλλά και οι ουσιαστικές προτάσεις της για τη συνταγματική αναθεώρηση καθιστούν πλέον αυτή την παράταξη αγωγό εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος».

Τέλος, τάσσεται υπέρ των μεταρρυθμίσεων και του «επιχειρείν παντού», που «θα παράξει πλούτο, άρα και κρατικά έσοδα και πόρους κοινωνικής πολιτικής για τους αδύναμους».

Πηγή: AΠΕ


Δείτε επίσης:

 

Η επίσκεψη του Μητσοτάκη στα Ιεροσόλυμα - ΦΩΤΟ

Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου για τη συνάντηση του Τσίπρα με τον Ομπάμα


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση