GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο θα είναι το μέλλον της Αγγελικής Νικολούλη στον Alpha

O Alpha εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση συμβολαίου της δημοσιογράφου με το κανάλι. Ενδεικτικός είναι ο τίτλος της ανακοίνωσ...


O Alpha εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση συμβολαίου της δημοσιογράφου με το κανάλι. Ενδεικτικός είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης: «Η Αγγελική Νικολούλη στον Alpha και την επόμενη σεζόν».
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού διαμορφώνεται ως εξής:
"Ο Alpha, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος, που καθηλώνει την κοινή γνώμη και τους τηλεθεατές με τις αποκαλυπτικές της έρευνες, θα βρίσκεται στο δυναμικό τού καναλιού και την επόμενη σεζόν.
Το «Φως στο Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη, ολοκλήρωσε τον φετινό κύκλο του την Παρασκευή 24 Ιουνίου, σημειώνοντας και φέτος υψηλές αποδόσεις, που το έφεραν στην κορυφή της τηλεθέασης.
Ειδικότερα, η εκπομπή, ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της τόσο στο σύνολο κοινού όπου σημείωσε μέσο όρο 26,2%, όσο και στο δυναμικό κοινό 15-44 με μέσο όρο 22,8%. Τέλος, ιδιαίτερα φανατικό κοινό ήταν οι γυναίκες ηλικίας 24-44, όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 29%."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση