GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη θα παίξει σε νέα σειρά του Alpha

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Η ηθοποιός θα συμμετέχει στη νέα πα...


Η Ευδοκία Ρουμελιώτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.
Η ηθοποιός θα συμμετέχει στη νέα παραγωγή του Alpha «Παραμύθι ν' αρχινήσει», αλλά προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τον ρόλο που θα έχει στην σειρά.
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μια ιστορία που εκτυλίσσεται τον Μεσαίωνα. Αρκετά ανατρεπτικό project λοιπόν, στο οποίο θα δούμε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους Έλληνες και Κύπριους ηθοποιούς, ανάμεσα στους οποίους ο Χριστόδουλος Μαρτάς, ο Μαρίνος Κόνσολος και η Λένια Σορόκου. Η νέα κωμωδία θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα και την υπογράφει σεναριακά ο Κύπριος ηθοποιός Λώρης Λοϊζίδης.
Να θυμίσουμε ότι τελευταία της συνεργασία ήταν στη δραματική σειρά «Η ζωή της άλλης», που προβλήθηκε στο Mega από το 2009 έως το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση