GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Anadolu χαιρετίζει τη στήριξη Τσίπρα στη συνταγματική νομιμότητα

Σε κύριο άρθρο υπό τον τίτλο «ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατέστησε σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει τη δημοκρατί...


Σε κύριο άρθρο υπό τον τίτλο «ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατέστησε σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει τη δημοκρατία και τη συνταγματική τάξη στην Τουρκία» το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu αναφέρεται στη στάση της Αθήνας αναφορικά με την απόπειρα πραξικοπήματος στη Γείτονα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έγραψε στο twitter ότι «η κυβέρνηση και ο λαός της Ελλάδας παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Τουρκία παραμένοντας σταθερά στο πλευρό της δημοκρατίας και της συνταγματικής νομιμότητας» σημειώνει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων.

Το Anadolu στέκεται επίσης με έμφαση στις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη ότι «η ελληνική κυβέρνηση, σταθερά, στέλνει μήνυμα στήριξης της δημοκρατίας στην Τουρκία, της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης και βεβαίως της συνταγματικής νομιμότητας».

Το τουρκικό πρακτορείο προσθέτει ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση «παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Ο πρωθυπουργός επικοινωνεί και ενημερώνεται συνεχώς και έγινε επικοινωνία σε επίπεδο διπλωματικών συμβούλων του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ταγίπ Ερντογάν, ενώ ο κ.Τσίπρας αναμένεται να έχει στη διάρκεια της ημέρας επικοινωνία με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της Τουρκίας».

Φωτογραφία αρχείου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση