GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της εβδομάδας

Η εβδομάδα μας 18-24/ 7 /2016 Πλανητικές διελεύσεις - ερμηνευτική προσέγγιση για τα ζώδια ΚΡΙΟΣ Με την Αφροδίτη στο φλογερ...


Η εβδομάδα μας
18-24/7/2016
Πλανητικές διελεύσεις -
ερμηνευτική προσέγγιση για τα ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα μπορείς να νιώσεις όμορφα - ξέγνοιαστα και να λάβεις χαρές από την τύχη, τον έρωτα, τις επιχειρήσεις ή τα παιδιά, αν γεννήθηκες από τις 28/3 έως τις 5/4. Επικοινωνιακά κι εμπορικά, επίσης, ευνοείσαι κι εσύ που έχεις γενέθλια έως τις 10/4, γιατί σκέπτεσαι και συνδιαλέγεσαι με δημιουργικό τρόπο, την ίδια στιγμή όπου κάποιες ειδήσεις ή μηνύματα φέρνουν το χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Η πανσέληνος επιφυλάσσει ενδεχομένως στιγμές φόρτισης και σύγχυσης, ενώ δεν αποκλείονται αλλαγές που απαιτούν πνεύμα προσαρμογής (στην καριέρα ή στην οικογένεια), εφόσον γεννήθηκες κοντά στις 17/4.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος του Ιουλίου δείχνει θετική κι επιφυλάσσει δημιουργικές εξελίξεις για εσένα που έχεις γενέθλια κοντά στις 17/5.  Ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας σε πολυεθνικά περιβάλλοντα, αλλά και τεκνοποίηση είναι κάποιοι από τους τομείς που θα μπορούσαν να σχετίζονται με την εύνοια που σε περιβάλλει αυτήν την εποχή. Γενικότερα (για εσένα που έχεις γενέθλια έως τις 10/5),  με τους πλανήτες στο Λέοντα, φαίνεται πως ασχολείσαι με την οικογένεια / το σπίτι- ακίνητο / την επαγγελματική έδρα / τον προσωπικό σου χώρο κι έχεις τη δυνατότητα ν’  αλλάξεις  κάποια πράγματα / κάποιες καταστάσεις επί τα βελτίω, ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα δείχνουν μια εποχή όπου μπορείς να προβείς σε μικρές μετακινήσεις – εκδρομές, αλλά επίσης να επενδύσεις σε δημόσιες σχέσεις κι επαφές που επιφυλάσσουν κέρδη, κυρίως αν γεννήθηκες έως τις 10/6. Αγορά / πώληση μεταφορικού μέσου, αλλά και γενικότερα η έννοια της εμπορικής συνδιαλλαγής τονίζονται  σε αυτήν τη φάση. Η συμμετοχή σε κάποιο σεμινάριο είναι μια επίσης θετική εκδοχή. Οι σχέσεις με τα αδέλφια / ξαδέλφια και με τον περίγυρο βελτιώνονται, την ίδια στιγμή όπου εσύ τείνεις να βλέπεις το ποτήρι μισό γεμάτο και να βρίσκεις μια δημιουργική λύση σε καθετί που σε απασχολεί. Η πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου / Αιγόκερω μπορεί να φέρει ένα δίλημμα ή μια σύγχυση που σχετίζεται με τα οικονομικά, ιδιαίτερα αν γεννήθηκες κοντά στις 2/6.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη, παρέα με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα δείχνουν αυτήν την εποχή θετικές προδιαγραφές όσον αφορά στα οικονομικά σου. Ο Άρης στο Σκορπιό, παράλληλα, σε κάνει μαχητικό/ή, κατακτητικό / ή και γεμάτο/ η θέληση για ζωή, κυρίως αν γεννήθηκες γύρω στις 17/7. Η πανσέληνος απέναντι από το δικό σου ζωδιακό χώρο φέρνει μια ολοκλήρωση σε μια σημαντική για εσένα υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται (ανάλογα με το προσωπικό σου ωροσκόπιο) να επιφυλάσσει μια σύγχυση ή ένα δίλημμα όσον αφορά σχέσεις / συνεργασίες είτε μια επιλογή στην οποία πρέπει να προβείς.

ΛΕΩΝ
Χαράς ευαγγέλια για εσένα αυτήν την εποχή! Αφροδίτη κι Ερμής στο Λέοντα επιφυλάσσουν περισσότερες χαρές, εύνοια και τύχη, ομορφιά, γοητεία κι επιτυχία, τόσο στα προσωπικά- συναισθηματικά ζητήματα, όσο και στις επαγγελματικές – πρακτικές – υλικές επιδιώξεις. Η ευεργεσία σε αγγίζει κυρίως αν έχεις γενέθλια έως τις 7/8, ενώ επικοινωνίες, εμπόριο και μετακινήσεις είναι στα φόρτε τους για εσένα που έχεις γεννηθεί έως τις 12/8. Εκνευρισμοί / προβληματισμοί / εντάσεις / αλλαγές είναι στο πρόγραμμα ενδεχομένως για εσένα της 17-18/8. Η πανσέληνος μπορεί να εγείρει ανησυχίες / άγχος και να δείξει την ανάγκη σου για ξεκούραση, ηρεμία ή επιλογές που προάγουν την υγεία, την ίδια στιγμή όπου ίσως χρειαστεί να υποστηρίξεις-βοηθήσεις ένα οικείο πρόσωπο στις ανάγκες του ή ν’ αντιμετωπίσεις / ν’ αποφασίσεις αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα / στις συνήθειες / στον τρόπο διεκπεραίωσης υποχρεώσεων (στην εργασία ή στο σπίτι).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος του μήνα φαντάζει θετική για εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 19/9, αφού συνεπάγεται ευνοϊκές εξελίξεις που σχετίζονται με τον έρωτα / το επιχειρείν / τα παιδιά / την ανανέωση. Αν πάλι γεννήθηκες κοντά στις 3/9, τότε δεν αποκλείεται να νιώσεις σύγχυση ή να βρεθείς μπροστά σ’ ένα δίλημμα. Ο Άρης δίνει ευστοχία στις επιλογές σ’ εσένα της 17-18/9, ενώ ο Δίας προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης – επέκτασης στον τομέα που επιθυμείς, αν έχεις γενέθλια κοντά στις 11-12/9.

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος του Ιουλίου πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου /Αιγόκερω επιφυλάσσοντας εξελίξεις που συνεπάγονται αλλαγές κι ανάγκη πνεύματος προσαρμογής στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό χώρο (οικογένεια  / σπίτι / ακίνητο / καριέρα ). Για εσένα που έχεις γενέθλια κοντά στις 20/10 ενδεχομένως υφίσταται ένα δίλημμα ή θα αισθανθείς φόρτιση / σύγχυση λόγω της κατάστασης που καλείσαι ν’ αντιμετωπίσεις. Οι πλανήτες στο Λέοντα δείχνουν εύνοια, χαρά, ανανέωση και υποστήριξη μέσ’ από φιλίες / γνωριμίες / συλλογικούς χώρους όσον αφορά τόσο στους προσωπικούς – συναισθηματικούς, όσο και στους επαγγελματικούς σου στόχους, εφόσον έχεις γενέθλια έως τις 13/10 και πιο πολύ για εσένα που γεννήθηκες κατά τις πρώτες 8 ημέρες του Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πανσέληνος του Ιουλίου δείχνει ευνοϊκή για εσένα που έχεις γενέθλια κοντά στις 19/11, αφού επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις όσον αφορά στις πάσης φύσεως συνδιαλλαγές, σε συμφωνίες, αλλά και σε μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές και νομικά ζητήματα. Η εποχή ζητά πνεύμα αποφασιστικότητας χωρίς βιασύνη, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, αν γεννήθηκες στις 17-18/11. Μια ευκαιρία δίνει ανάσα αισιοδοξίας σ’ εσένα της 11-12/11. Επαγγελματικά – οικονομικά κάποιοι Σκορπιοί καταφέρνουν τώρα να προβούν σ’ ένα σταθερό βήμα προόδου / προαγωγής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος του μήνα φέρνει εξελίξεις σ’ ένα οικονομικό θέμα δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιους Τοξότες να εξασφαλίσουν μια πηγή εισοδήματος ή να βάλουν σε μια καλύτερη τάξη το ισοζύγιο εσόδων / εξόδων. Σύγχυση / φόρτιση / δίλημμα -μπροστά σε μια κατάσταση / επιλογή- αποτελούν έννοιες που αφορούν εσένα που έχεις γενέθλια κοντά στις 3/12 . Αφροδίτη κι Ερμής, ωστόσο, φροντίζουν για την πρόοδό σου, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα, αν γεννήθηκες έως τις 12/12 και πολύ περισσότερο αν έχεις γενέθλια έως τις 7/12. Η εύνοια στις σπουδές, σε νομικές υποθέσεις, στα ταξίδια, αλλά και στη διεκδίκηση της επιτυχίας σε διαγωνισμούς ή στην αναζήτηση μιας θέσης εργασίας (ακόμα και στο Εξωτερικό) είναι χαρακτηριστική αυτήν την εποχή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος του Ιουλίου πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο κι επιφυλάσσει εξελίξεις που ενδεχομένως σε φέρνουν σε περίεργη θέση, καθώς μπορεί να αισθανθείς σύγχυση ή ένα δίλημμα μπροστά σε μια κατάσταση / επιλογή, κυρίως αν έχεις γενέθλια κοντά στις 17/1. Ο Δίας υποστηρίζει τα όνειρά σου και προσφέρει το άγγιγμά του ώστε να επιτύχεις, αν γεννήθηκες στις 9-10/1. Αφροδίτη κι Ερμής στο Λέοντα σε κάνουν να εστιάζεις – ίσως με εμμονή- στα οικονομικά σου αποθέματα ή στα κοινά οικονομικά  είτε ίσως σ’ ένα ερωτικό πάθος προσπαθώντας να βάλεις μια τάξη σε όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφροδίτη κι Ερμής διελαύνουν απέναντί σου φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα σχέσεων / γάμου και συνεργασιών / συνεταιρισμών. Αν γεννήθηκες έως τις 9/2, μπορείς να θεωρείς πως η διαλλακτική στάση και η επικοινωνία με στόχο την εξεύρεση κοινά αποδεκτών επιλογών θα φέρει άριστα αποτελέσματα στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Για εσένα που έχεις γενέθλια έως τις 4/2, η Αφροδίτη επιφυλάσσει ευεργεσία, καθώς «ο κάθε άλλος» διάκειται ευνοϊκά απέναντί σου, κάτι που σημαίνει πως μπορείς να έχεις ήδη ή να βρεις τώρα συμμάχους, υποστηρικτές, ανθρώπους που σε βοηθούν, σε συμβουλεύουν σωστά, σε συμπαθούν και σε αγαπούν, άρα να προχωρήσεις με ισορροπημένα βήματα στο πλαίσιο τόσο των συναισθηματικών σχέσεων, όσο και σε αυτό των επαγγελματικών συνεργασιών. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει πιθανώς ανησυχία, έννοιες κι  ανάγκη για ξεκούραση και ηρεμία.

ΙΧΘΥΕΣ
Η πανσέληνος του Ιουλίου δείχνει ευνοϊκή για εσένα που γεννήθηκες κοντά στις 17/3, καθώς προωθεί την ευόδωση ενός προσωπικού – συναισθηματικού ή επαγγελματικού- πρακτικού στόχου. Ωστόσο, αν γεννήθηκες κοντά στην 1/3, θεώρησε πως μια σύγχυση ή ένα δίλημμα είναι πιθανά αυτήν την εποχή και πως καλό είναι να διαχειριστείς τις υποθέσεις με πνεύμα ρεαλισμού και υπομονής. Αν είσαι Ιχθύς της 15-16/3, πιθανότατα διέπεσαι από υγιή μαχητικότητα, αποφασιστικότητα, ορμή για κατακτήσεις. Ο Δίας σου ανοίγει δρόμους επιτυχίας κι επέκτασης– εδώ ή στο Εξωτερικό- αν γεννήθηκες στις 9-10/3. Αφροδίτη κι Ερμής σε βοηθούν, ώστε να βάλεις καινούργιο και πιο εποικοδομητικό, αλλά και αποδοτικό πρόγραμμα στην καθημερινή σου πρακτική, φροντίζοντας παράλληλα τόσο τη διάθεσή σου, όσο και τη φυσική σου κατάσταση.
Ευχές για μια όμορφη εβδομάδα!
Από την Marie-DeniseΔιαμαντή
BSc (Hons) in Psychology
BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior
Certificate in Astrology (Distinction)
www.denisediamanti.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση