GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ποτάμι για τον εκλογικό νόμο: Θέσεις αρχών κι όχι μαγειρέματα

«H κυβέρνηση συνεχίζει στο ίδιο βιολί. Μέσω διαρροών και δηλώσεων ψάχνει για πρόθυμους να υπηρετήσουν τα μικροκομματικά σχέδιά της. Βλέπο...


«H κυβέρνηση συνεχίζει στο ίδιο βιολί. Μέσω διαρροών και δηλώσεων ψάχνει για πρόθυμους να υπηρετήσουν τα μικροκομματικά σχέδιά της. Βλέποντας λοιπόν ότι δεν συγκεντρώνει τον αριθμό των 200, αρχίζει νέα μαγειρέματα προσπαθώντας να δει "που θα κάτσει η μπίλια"» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

 «Το Ποτάμι έχει παρουσιάσει εδώ και καιρό την ολοκληρωμένη πρότασή του που εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερη αντιπροσωπευτικότητα από το σημερινό σύστημα και δημιουργεί προϋποθέσεις κυβερνησιμότητας. Πρόσφατα μάλιστα κατέθεσε στη Βουλή τροπολογίες για αναλογικό bonus στο πρώτο κόμμα, για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού και την ψήφο στα 17» προσθέτει και καταλήγει:

«Έχει δείξει στη διαδρομή του ότι δεν σηκώνει "σημαίες ευκαιρίας", δεν μπαίνει σε παζάρια, ούτε σε παιχνίδια παρασκηνίου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση