GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Έιμι Γουάινχαουζ είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει λίγο πριν πεθάνει

Ο Μπλέικ Φίλντερ-Σιβίλ, πρώην σύζυγος της Έιμι Γουάινχαουζ, ισχυρίζεται σε πρόσφατες δηλώσεις του πως η τραγουδίστρια είχε αποπειραθεί ...


Ο Μπλέικ Φίλντερ-Σιβίλ, πρώην σύζυγος της Έιμι Γουάινχαουζ, ισχυρίζεται σε πρόσφατες δηλώσεις του πως η τραγουδίστρια είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει μόλις οκτώ εβδομάδες πριν από το θάνατό της το 2011 από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Συγκεκριμένα ο Μπλέικ δήλωσε πως η 27χρονη τον πήρε τότε τηλέφωνο, για να του υπενθυμίσει ότι ήταν η επέτειος του γάμου τους, ενώ και οι δύο τότε είχαν προχωρήσει τη ζωή τους με νέους συντρόφους.
«Της είπα ότι δεν μπορούσα να μιλήσω, γιατί η σύντροφός μου είναι έγκυος και της έκλεισα το τηλέφωνο», ισχυρίστηκε ο Μπλέικ στην εφημερίδα «The Sun».
«Δεν ήθελα να την πληγώσω, απλά ήθελα να την δώσω να καταλάβει ότι η σχέση μου είναι σοβαρή και θα πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της», υποστήριξε χαρακτηριστικά.
«Την επόμενη μέρα της τηλεφώνησα για να ζητήσω συγγνώμη και μου είπε η ίδια ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας και αποκάλυψε ότι η Έιμι ήθελε να κάνει ένα παιδί και αισθάνθηκε άσχημα που η αντίζηλος της κυοφορούσε το παιδί του πρώην της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση