GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον χτύπησε κεραυνός αλλά σώθηκε χάρη στο... μόριό του!

Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι... δοξάζοντας το μόριο άντρα που ως θαύμα, του έσωσε τη ζωή όταν χτυπήθηκε από κεραυνό. Ο Zoran Jurkovic, ...


Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι... δοξάζοντας το μόριο άντρα που ως θαύμα, του έσωσε τη ζωή όταν χτυπήθηκε από κεραυνό. Ο Zoran Jurkovic, 41 ετών, από το μικρό χωρίο Petrovci, ανατολικά της Κροατίας έζησε μια κοντά στο θάνατο εμπειρία. Καθώς κινούνταν με το ποδήλατό του ενώ άκουγε μουσική με ακουστικά, ξέσπασε μια έντονη καταιγίδα κατά τη διάρκεια της οποίας τον χτύπησε ένας κεραυνός στο κεφάλι και γειώθηκε από τα γενετικά του όργανα.
Οι γιατροί χαρακτήρισαν θαύμα το γεγονός ότι ο κεραυνός παρέκαμψε το στήθος και την καρδιά του. Ο άντρας, εκείνη την ώρα, φορούσε τη φόρμα εργασίας του, που περιλάμβανε ένα φωσφόριζε τζάκετ και γαλότσες. Χάρη λοιπόν στις λαστιχένιες μπότες, η ενέργεια του κεραυνού δεν γειώθηκε από τα πόδια του και αντί να καταστρέψει τα εσωτερικά του όργανα και να σταματήσει στην καρδιά του ακολούθησε την πορεία των ακουστικών του, βγήκε τελικά από το σώμα του μέσω των γεννητικών του οργάνων.
"Είδα μαύρα σύννεφα και αστραπές στον ουρανό ενώ άκουσα και τις βροντές. Προσπάθησα να κάνω πετάλι πιο γρήγορα αλλά δεν τα κατάφερα" περιέγραψε τις συνθήκες ο Jurkovic.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση