GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκυλιά επιτέθηκαν σε βουλευτή με εντολή: παρ' το το λαγό!

Ο Δημήτρης Καβαδέλλας ανέφερε αρχικά ότι «οι μπράβοι έχουν αριστερό πρόσημο» και εξήγησε ότι η επίθεση εναντίον έγινε επειδή θέλησε ν...


Ο Δημήτρης Καβαδέλλας ανέφερε αρχικά ότι «οι μπράβοι έχουν αριστερό πρόσημο» και εξήγησε ότι η επίθεση εναντίον έγινε επειδή θέλησε να καταγγείλει κάποιους οι οποίοι ορισμένα βράδια στην παραλιακή τοποθετούν μεγάφωνα και παίζουν μουσική στη διαπασών έως το ξημέρωμα.

Ο βουλευτής δήλωσε πως κάλεσε την Αστυνομία, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν επενέβη, ενώ σε δεύτερη κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ., η τηλεφωνήτρια του απάντησε με αυθάδεια, όπως τόνισε.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο βουλευτής, κατέβηκε στον χώρο όπου ακουγόταν δυνατά η μουσική και εκεί όπου ήταν εγκατεστημένες οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις. Τότε δέχτηκε απειλές από άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, οι οποίοι τον αναγνώρισαν, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, ένας εξ αυτών έδωσε εντολή στον σκύλο του να του επιτεθεί, φωνάζοντάς του «παρ’ τον λαγό!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση