GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξάνδρα Ούσα: Παντρεύεται η τελευταία σύντροφος του αξέχαστου Σάκη Μπουλά

Η Αλεξάνδρα Ούστα ήταν η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά. Η ηθοποιός ξαναβρήκε το χαμόγελό της καθώς ερωτεύτηκε τον συνάδελφό της, ...


Η Αλεξάνδρα Ούστα ήταν η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά. Η ηθοποιός ξαναβρήκε το χαμόγελό της καθώς ερωτεύτηκε τον συνάδελφό της, Γιάννη Σαρακατσάνη, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «realnews» η ηθοποιός δέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της και σύντομα θα παντρευτούν.
«Γενικότερα δεν με ενδιέφερε πολύ ο γάμος. Οι άνθρωποι όμως αλλάζουν, αλλάζουν διάθεση και η σκέψη μας...Στα προσωπικά, συνέχεια αλλάζουν τα πράγματα. Είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ χαρούμενη!», λέει η όμορφη ηθοποιός.
Παρά την ενασχόλησή τους με το θέατρο, την υποκριτική και κατ'επέκταση την προβολή, και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων. Πριν από δυόμιση χρόνια αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της Σάκη Μπουλά, η απώλεια του οποίου ήταν τεράστια.
«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι'αυτό. Είναι μια θέση που έχω κρατήσει από την αρχή, την κρατάω και θα την κρατήσω», εξηγεί.
Άλλωστε μπορεί πλέον και πάλι να χαμογελά, να ονειρεύεται και να...κάνει σχέδια για διακοπές.
«Έχω σταματήσει για το καλοκαίρι, κάνω διακοπές με έναν τρόπο, παρόλο που δεν έχω δει ακόμη θάλασσα! Για μια εβδομάδα, προς τα τέλη Ιούλίου θα πάω στην Τήνο και από εκεί και πέρα βλέπουμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση