GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς ...δουλεύει τον Λεβέντη ο Τσίπρας!

Stefanos Kavallierakis «Ο κ. Τσίπρας έχει για μένα προσωπικό θαυμασμό» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας για την τελευ...

Stefanos Kavallierakis

«Ο κ. Τσίπρας έχει για μένα προσωπικό θαυμασμό» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας για την τελευταία τους συνάντηση για τον εκλογικό νόμο, σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ο πρωθυπουργός κρατά σε σημειώσεις τα ρητά του: «Με σαγήνευσε το γεγονός ότι έγραψε όλα τα…ρητά που κατά καιρούς έχω πει» ανέφερε χαρακτηριστικά και περιέγραψε τη σκηνή κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγει ένα βιβλιαράκι με τα ρητά και τις ιστορίες που κατά καιρούς έχει πει ο κ. Λεβέντης και διαλέγει το καλύτερο.

Λογικά όταν πηγαίναμε Χαλκοκονδύλη και αποθεώναμε Λεβέντη μετά τα φροντιστήρια κάπου κοντά μας ήταν και ο Τσίπρας και δεν τον θυμόμαστε..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση