GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΑΠΟΒΑΣΗ!" Πόσα εκατομμύρια πρόσφυγες στέλνει ο Ερντογάν στα ελληνικά νησιά...

Harris Kodopoulos .  Καλώς να τους δεχτούμε Μουζάλα, Τασία, Θοδωρή, Καμμένε και όλα τα καλά παιδιά των Συριζανέλ. Ο σουλτάνος Ερντο...


 Καλώς να τους δεχτούμε Μουζάλα, Τασία, Θοδωρή, Καμμένε και όλα τα καλά παιδιά των Συριζανέλ.
Ο σουλτάνος Ερντογάν ετοιμάζει απόβαση στα ελληνικά νησιά με ένα στρατό 3.000.000 προσφύγων και μεταναστών.
Ο σουλτάνος, μάλιστα, τους υπόσχεται ότι η Ελλάδα είναι επίγειος παράδεισος και πως η Τασία και ο Δρίτσας γράφουν ήδη στίχους για νέα τραγούδια της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τα οποία θα τους υποδεχθούν.
Επίσης χιλιάδες εγκατελελλειμμένα σπίτια σε όλη την Ελλάδα θα καταληφθούν και θα δοθούν στους πρόσφυγες.
Στο μεταξύ Ευρωπαίοι και Αμερικανοί στήνουν χορό πάνω από το κουφάρι της Ελλάδας, μιας και βρήκαν τους χρήσιμους ηλίθιους ΤσιπροΚαμμένους οι οποίοι μετέτρεψαν τη χώρα σε απέραντο νεκροταφείο των Ελλήνων πολιτών που χρησιμοποιήθηκαν σαν πειραματόζωα.
Ο Γιούνκερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αυστριακή εφημερίδα «Kurier» προανήγγειλε τις νέες καραβιές μεταναστών που οι κάτοικοι των νησιών μας τις βλέπουν ήδη να έρχονται καταπάνω τους.
Η αμφιλεγόμενη συμφωνία, η οποία συνήφθη τον Μάρτιο ανάμεσα στην Άγκυρα και τις Βρυξέλλες, είχε αποτέλεσμα την ανάσχεση της ροής των μεταναστών και των προσφύγων, όμως η αποτυχημένη απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου εναντίον του Ερντογάν δημιούργησε φόβους στην EE ότι ενδέχεται να ακυρωθεί.
Περαστικά μας.
Σε λίγο καιρό η Ελλάδα θα έχει....14.000.000 μόνιμους κατοίκους.
Από όλες τις εθνικότητες, τις φυλές και τις θρησκείες.
Εκτός και αν έχουν προλάβει να μεταναστεύσουν άλλα 3.000.000 έλληνες.
Το όνειρο του Τσίπρα γίνεται πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση