GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κόσμος των αθλητισμού για την επίθεση στη Νίκαια

Ο κόσμος του αθλητισμού σκύβει ξανά πάνω από την Γαλλία. Αυτή την φορά, στραμμένος σιωπηλά στην Νίκαια, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του γ...


Ο κόσμος του αθλητισμού σκύβει ξανά πάνω από την Γαλλία. Αυτή την φορά, στραμμένος σιωπηλά στην Νίκαια, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για την επίθεση, με τραγική συνέπεια τουλάχιστον 80 νεκρούς, ανάμεσά τους παιδιά, όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων που είχε συγκεντρωθεί για να δει τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύθηκαν το βράδυ της εθνικής εορτής της Γαλλίας.

Αθλητές και ομάδες σε όλο τον κόσμο εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την επίθεση, στέλνοντας συλλυπητήριά και την υποστήριξή τους στους Γάλλους, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Πέρασα χρόνια ζώντας και κάνοντας προπόνηση στη Νίκαια. Μεγάλες αναμνήσεις. Είμαι λυπημένος βλέποντας την τραγωδία ,» έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Αμερικανός ποδηλάτης Λαρς Άρμστρονγκ.

«Τρομερό, συγκλονιστικό, λυπηρό. Οι σκέψεις μου είναι με τον γαλλικό λαό», έγραψε στο twitter στα ισπανικά και τα αγγλικά ο Σέρχιο Ράμος.

«Μείνετε μακριά», συμβούλεψε τόσο η ομάδα της Νις, όσο και ο Γάλλος κολυμβητής Γιανίκ Ανιέλ.

«Είμαστε πραγματικά τρομοκρατημένοι από αυτό που συνέβη στη Νίκαια. Μια μεγάλη σκέψη για τις οικογένειες των θυμάτων. Κουράγιο,» τόνισε ο νέος προπονητής της Παρί Σ.Ζ, Ουνάι Έμερι.

«Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους!», ανέφερε η ισπανίδα κολυμβήτρια Μιρέια Μπελμπόντε. «Έμαθα τα νέα και είμαι τρομοκρατημένος με ό,τι συνέβη στη Νίκαια. Δίνω την στήριξή μου στους Γάλλους και στις οικογένειες των θυμάτων,» υπογράμμισε ο Ραφαέλ Ναδάλ.

«Οι σκέψεις μου και τα συλλυπητήριά μου είναι για το γαλλικό λαό γι αυτό που συνέβη στη Νίκαια,» έγραψε ο Κολομβιανός επιθετικός Ρανταμέλ Φαλκάο.

Δείτε επίσης:

Η στιγμή της τραγωδίας στη Νίκαια - Η φονική πορεία του φορτηγού - ΒΙΝΤΕΟ

ΥΠΕΞ: Δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων στη Νίκαια

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση