GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταματάει την Παρασκευή ο δακτύλιος

Λήγει αύριο Παρασκευή 8 Ιουλίου το μέτρο των μονών-ζυγών στην περιοχή του μικρού δακτυλίου (Αλεξάνδρας-Ζαχάρωφ-Μεσογείων-Φειδιππίδου-...


Λήγει αύριο Παρασκευή 8 Ιουλίου το μέτρο των μονών-ζυγών στην περιοχή του μικρού δακτυλίου (Αλεξάνδρας-Ζαχάρωφ-Μεσογείων-Φειδιππίδου-Μιχαλακοπούλου-Σπ. Μερκούρη-Βρυάξιδος-Υμηττού-Ηλ. Ηλιού-Αμβρ. Φραντζή-Λ. Συγγρού-Χαμοστέρνας-Πειραιώς-Ιερά Οδός-Κωνσταντινουπόλεως-Αχιλλέως-πλ. Καραϊσκάκη-Καρόλου-Μάρνη-28ης Οκτωβρίου/Πατησίων-Αλεξάνδρας).

Ωστόσο, εξακολουθούν να ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα του πράσινου δακτυλίου, που αφορούν φορτηγά με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 2,2 τόνων και λεωφορεία, πρώτης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα πριν την 1η Ιανουαρίου 1994, τα οποία κυκλοφορούν στη ζώνη του μεγάλου δακτυλίου.

Η περιοχή του μεγάλου δακτυλίου αφορά την ακτίνα Παραλιακή λεωφόρος-Αλίμου-Βουλιαγμένης-Ελ. Βενιζέλου-Περιμετρική Υμηττού-Κατεχάκη-Μεσογείων-Αγ. Παρασκευής-Χαλανδρίου-Παπανικολή-Κ. Παλαιολόγου-Καποδιστρίου-Κύμης-Κασταμονής-Χαλανδρίου-Αναγεννήσεως-Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας-Αθηνών-Θηβών-Γρ. Λαμπράκη έως Κερατσίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση