GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το προφίλ του δράστη της επίθεσης στο Μόναχο

Στα πιθανά κίνητρα του 18χρονου Ιρανογερμανού δράστη της αιματηρής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο «Olympia» εστιάζονται οι έρευνες της Ασ...


Στα πιθανά κίνητρα του 18χρονου Ιρανογερμανού δράστη της αιματηρής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο «Olympia» εστιάζονται οι έρευνες της Αστυνομίας του Μονάχου.
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η ταυτότητα του δράστη, ο οποίος εκτιμάται ότι αυτοκτόνησε, δυνάμεις της Αστυνομίας εισέβαλαν στο σπίτι του.
Στο αρχηγείο της Αστυνομίας βρίσκεται εδώ και ώρες ο πατέρας του δράστη. Ο νεαρός, ο οποίος ενήργησε μόνος του, ζούσε, σύμφωνα με την Bild, στο προάστιο Μάξφορστατ με τους γονείς του, και γείτονάς του, ο οποίος τον αναγνώρισε από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν χθες, δήλωσε στην εφημερίδα ότι κάποιος φίλος του που ήταν συμμαθητής του έκανε λόγο για έναν «πραγματικά ήρεμο τύπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση