GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει για να μείνει ο Λεντέσμα στον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα επιστρέφει το απόγευμα (μέσω Ντίσελντορφ) η αποστολή του Παναθηναϊκού ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Τέχε...


Στην Αθήνα επιστρέφει το απόγευμα (μέσω Ντίσελντορφ) η αποστολή του Παναθηναϊκού ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Τέχελεν. Μαζί με τους «πράσινους» επιστρέφει και ο Κριστιάν Λεντέσμα, για να γίνουν οι τελικές συζητήσεις για την παραμονή του στην ομάδα. Μάλιστα ο Αργεντινός μέσος δεν έχει βγάλει εισιτήρια αναχώρησης από την Ελλάδα.

Οι Αντρέα Στραματσόνι κα Ζιλμπέρτο Σίλβα θα συναντηθούν με τον Γιάννη Αλαφούζο για να αποφασίσουν για την υπόθεση, αλλά και τα υπόλοιπα μεταγραφικά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση ακούγοντας τις σχετικές εισηγήσεις και το πιθανότερο είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, παρότι το μπάτζετ θα επιβαρυνθεί αρκετά, μιας και ο Λεντέσμα δεν πέφτει κάτω από 500.000 ευρώ το χρόνο έχοντας ήδη κατεβάσει το κασέ του. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει μια εναλλακτική, όχι τόσο έμπειρου παίκτη αλλά πιο οικονομικού.

Ασφαλώς οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού δεν σταματούν στον Λεντέσμα. Το Σάββατο αναμένεται στην Αθήνα ο Μουμπάρακ Γουακάσο, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια του Γκόρντον Σίλντενφελντ να βρει άκρη με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να επιστρέψει. Οι «πράσινοι» περιμένουν πάντα την απόφαση του Παναγιώτη Κονέ, ενώ θα αποκτηθεί κι ένας επιθετικός που θα αποτελεί επιλογή του Ζιλμπέρτο Σίλβα από τη Βραζιλία.

Ασφαλώς θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Οι συζητήσεις για αποδέσμευση του Ατζαγκούν είναι σε καλό δρόμο, ενώ συνεχίζονται οι επαφές και για τον Εσιέν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αποχώρηση και του Αμπέντ, εφόσον βρει ομάδα, αφού δεν έχει ικανοποιήσει.

*Ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο φιλικά πριν τα ευρωπαϊκά του ματς, στις 13/7 με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη και στις 20/7 με την Τσβόλε στη Λεωφόρο.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση