GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μίλα Κούνις: Ο Τραμπ το τερμάτισε

Τους πρόσφυγες και μετανάστες υπερασπίστηκε σε συνέντευξή της η ηθοποιός Μίλα Κούνις. Μετανάστρια και η ίδια, η ουκρανικής καταγωγής Αμερ...


Τους πρόσφυγες και μετανάστες υπερασπίστηκε σε συνέντευξή της η ηθοποιός Μίλα Κούνις.

Μετανάστρια και η ίδια, η ουκρανικής καταγωγής Αμερικανίδα ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή της για όσα υποστηρίζει για τους μετανάστες ο υποψήφιος για το χρίσμα της αμερικανικής προεδρίας, Ντόναλντ Τραμπ.

Σε συνέντευξή της στον περιοδικό Glamour δήλωσε μεταξύ άλλων «δεν ήρθαμε για να ανατινάξουμε αυτή τη χώρα».

Η 32χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της στην ταινία Τεντ, την τηλεοπτική σειρά «That '70s Show» και που είναι η φωνή της Μεγκ στη σειρά κινουμένων σχεδίων για ενηλίκους «Family Guy», τόνισε στο περιοδικό ότι πληρώνει τους φόρους της και κάνει ό,τι πρέπει ώστε να αποτελεί μέρος αυτής της χώρας.

«Είναι γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν αυτό που συμβαίνει και λένε “πφ, θα πάμε και θα τα τινάξουμε στον αέρα”. Με στεναχωρεί που έχουμε βάλει μέσα μας τόσο πολύ φόβο», ειρωνεύτηκε η ηθοποιός σχολιάζοντας τις θέσεις του Τραμπ, ο οποίος δήλωσε πως πρέπει να εμποδιστούν οι Σύροι πρόσφυγες να πάνε στις ΗΠΑ, γιατί είναι τρομοκράτες.

Όσον αφορά την πρόταση του Τραμπ να χτιστεί τοίχος κατά μήκος των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό η ηθοποιός είπε: «Δεν υπάρχει λόγος. Πραγματικά είναι μια υπέροχη ιδέα. Το τερμάτισε. Κανείς δεν πρέπει να θυμώνει μαζί του, μόνοι μας το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση