GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιές στη Χαλκιδική, τη Θεσσαλονίκη και τη Λακωνία

Στο Σιδηρόκαστρο Λακωνίας, στη Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής και στο Μελισσοχώρι Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστι...


Στο Σιδηρόκαστρο Λακωνίας, στη Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής και στο Μελισσοχώρι Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες επιχειρούν για την κατάσβεση των μετώπων των πυρκαγιών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή στη Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής, ενώ επίσης υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα στο Μελισσοχώρι Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Αυτή την ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική στην περιοχή Σιδηρόκαστρο Λακωνίας.

Στο πύρινο μέτωπο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 14 πυροσβεστικά οχήματα, 11 άτομα πεζοπόρο, δύο υδροφόρες του δήμου και δύο αεροσκάφη πετζετέλ.

Στην πυρκαγιά  της Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 πυροσβεστικά οχήματα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση