GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βραδινές βουτιές στην πισίνα δημοσιογράφου για γνωστή ηθοποιό

Tο βράδυ της Τρίτης, αμέσως μετά την επιστροφή της από την Αμερική, η γνωστή ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου βρέθηκε στο σπίτι νεαρού δημοσιο...


Tο βράδυ της Τρίτης, αμέσως μετά την επιστροφή της από την Αμερική, η γνωστή ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου βρέθηκε στο σπίτι νεαρού δημοσιογράφου, όπου φωτογραφήθηκε για το τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Prestige» και παραχώρησε συνέντευξη.
Η όμορφη Κάτια - γνωστή από τους ρόλους της σε επιτυχημένες σειρές όπως οι «10η Εντολή», «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα», «Ανατομία ενός εγκλήματος»  και «Δικαίωση»- επισκέφθηκε το σπίτι του Κεν  στα νότια προάστια της Αθήνας και συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου!
Η φωτογράφιση έγινε βράδυ στην εντυπωσιακή βίλα του Κεν Αλεξανδράτου στο Πανόραμα Βούλας και η Κάτια, για τις ανάγκες της φωτογράφησης, δε δίστασε να βουτήξει στην πισίνα με  ένα nude μπλουζάκι και το εσώρουχό της!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση