GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ως θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού γνώριζε η αστυνομία του Μονάχου τον δράστη της επίθεσης - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 18χρονος Ιρανογερμανός δράστης που σκόρπισε το θάνατο στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου δεν ήταν γνωστός στην αστυνομία ως θύτης αλλά ως ...


Ο 18χρονος Ιρανογερμανός δράστης που σκόρπισε το θάνατο στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου δεν ήταν γνωστός στην αστυνομία ως θύτης αλλά ως θύμα, όπως ανακοίνωσε η γενική αστυνομική διεύθυνση Μονάχου σε συνέντευξη Τύπου.

«Δεν υπήρχε στο παρελθόν σε εμάς ως δράστης μόνο ως θύμα, το 2012 και το 2010, στη μία περίπτωση ήταν θύμα σε έναν τσακωμό με τρεις νεαρούς και στην άλλη είχε πέσει θύμα κλοπής. Δεν τον γνωρίζαμε στο παρελθόν ως δράστη άλλων εγκλημάτων».

Οι αστυνομικές Αρχές γνωστοποίησαν επίσης, ότι δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής, κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι του δράστη ενώ στο δωμάτιο του εντοπίστηκε βιβλίο που αναφέρονταν σε μαζικούς πυροβολισμούς.

Πρόκειται για «κλασικό δράστη αμόκ», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας και ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. Υπό διερεύνηση βρίσκεται και το ιατρικό ιστορικό του 18χρονου, καθώς υπάρχει η πληροφορία ότι κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Σε ό,τι αφορά τα θύματα, τα περισσότερα είναι ηλικίας 15-21 ετών, ενώ νεκρή είναι και μια γυναίκα 45 ετών.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ο μακελάρης του Μονάχου είχε στήσει παγίδα στα θύματα του μέσω facebook

Θαυμαστής του 17χρονου μακελάρη του Βινεντέν ο δράστης της επίθεσης στο Μόναχο

O μακελάρης του Μονάχου: Ήμουν θύμα bullying

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση