GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδήλωση του ΕΒΕΑ για τις δυνατότητες χρηματοδότησης από την ΕΤΕπ

Τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προκειμένου να λύσουν το πρόβλημα ρευστότητας που αν...


Τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προκειμένου να λύσουν το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν, θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση στο ΕΒΕΑ ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΕΤΕπ κ. Nicholas Jennett.
Η εκδήλωση με θέμα «Τα χρηματοοικονομικά εργαλεία που προσφέρει η ΕΤΕπ», που διοργανώνει το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7 (Αίθουσα ΕΡΜΗΣ, 6ος όροφος). Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Στη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν λεπτομερώς για όλες τις δυνατότητες χρηματοδότησης που τους προσφέρει η ΕΤΕπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση