GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο προπονητής που ακύρωσε αγώνα λόγω της παρουσίας του Κασιδιάρη

Την πρωτοβουλία του να ακυρώσει αγώνα αποσύροντας την αθλήτρια του, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής,...


Την πρωτοβουλία του να ακυρώσει αγώνα αποσύροντας την αθλήτρια του, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, σχολίασε ο δάσκαλος και προπονητής του αθλητικού συλλόγου White Tiger Muay Thai Camp, Ηλίας Λάμπρου, μιλώντας στο fightsports.gr.
«Αρχικά να τονίσω πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την αντίπαλη αθλήτρια ούτε και με την γωνία. Ο αγώνας της δικής μου αθλήτριας με την Φωτεινή Κρομμύδα μπορεί να γίνει μελλοντικά» σημείωσε ο Ηλίας Λάμπρου.
«Με ενόχλησε το γεγονός πως στον χώρο αυτό, έπιναν και διασκέδαζαν άνθρωποι που η παρουσία τους με προσέβαλε. Ο αξιακός κώδικάς μου δε συνάδει με τους νοσταλγούς του Χίτλερ, των κρεματορίων και των στρατόπεδων συγκέντρωσης, μας χωρίζουν ποτάμια αίματος», τόνισε ο προπονητής και πρόσθεσε:
«Ογδόντα χρόνια ιστορίας δεν ξεγράφονται για έναν αγώνα ή μια ζώνη. Δεν είναι ο αθλητισμός κολυμπήθρα για κάθε είδους άνθρωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση