GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΥΠΕΞ καταδικάζει την επίθεση στη Νίκαια

Το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει μέσω ανακοίνωσης την απερίφραστη καταδίκη του για την πολύνεκρη επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας. « Ε...


Το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει μέσω ανακοίνωσης την απερίφραστη καταδίκη του για την πολύνεκρη επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας.
« Εκφράζουμε την  απερίφραστη καταδίκη μας και τον αποτροπιασμό μας για τη νέα πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία. Οι σκέψεις μας είναι με το γαλλικό λαό και με τις οικογένειες όλων των αθώων θυμάτων, στις οποίες απευθύνουμε ειλικρινά συλλυπητήρια», τονίζει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: «Ανήμερα της επετείου της Γαλλικής Επανάστασης, το λίκνο των ιδεών της ελευθερίας, της ισότητας και της αδελφότητας βρέθηκε για άλλη μια φορά στο στόχαστρο του σκοταδισμού και της βαρβαρότητας».
«Η δράση της βάρβαρης τρομοκρατίας είναι καταδικασμένη να αποτύχει», καταλήγει το ΥΠΕΞ εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «σε πείσμα των ακραίων εξτρεμιστών, η Γαλλία, ο φάρος των ιδεών του Διαφωτισμού, της δημοκρατίας και της ελευθερίας θα συνεχίσει να φωτίζει αδιάκοπα την Ευρώπη και τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση