GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του το κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από ροτβάιλερ

Στο πλευρό της 20 μηνών μικρούλας βρίσκονται οι γιατροί και οι νοσηλευτές της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, που νοσηλεύεται από τ...


Στο πλευρό της 20 μηνών μικρούλας βρίσκονται οι γιατροί και οι νοσηλευτές της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, που νοσηλεύεται από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν της επιτέθηκε το ροτβάιλερ.

Η γενική κλινική κατάσταση της μικρής είναι καλή, και το κάταγμα ινιακού οστού αντιμετωπίζεται ωστόσο οι γιατροί εκφράζουν την ανησυχία τους για το αριστερό μάτι της μικρής, πάνω από το οποίο δέχθηκε ένα μεγάλο και βαθύ τραύμα από το σκυλί, που περνά πάνω από το αυτί και καταλήγει πίσω από το κεφάλι.

Μάλιστα σήμερα θα πραγματοποιηθεί ιατρικό συμβούλιο, προκειμένου να αποφασιστεί, αν το παιδί θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να σωθεί το μάτι που έχει τραυματιστεί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση