GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η υπόθεση βιασμού ανήλικου από ομόφυλο ζευγάρι που συγκλονίζει

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχημάτισαν δικογραφία, με τον Ανακριτή Ναυπλίου ν...


Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχημάτισαν δικογραφία, με τον Ανακριτή Ναυπλίου να εκδίδει εντάλματα σύλληψης για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια από οικείο πρόσωπο και σύνοικο του και κατάχρηση της διανοητικής αναπηρίας του ανηλίκου.
Το ζευγάρι των ανδρών της φρίκης συνελήφθη στις 8 Ιουλίου στο Άργος. Από την αστυνομική έρευνα είχε προκύψει ότι οι συλληφθέντες  τον Μάιο, κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του 12χρονου στο σπίτι του, βίασαν και ασέλγησαν κατ’ επανάληψη σε βάρος του.
Οι συλληφθέντες το περασμένο Σάββατο και Κυριακή, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ναυπλίου, ο οποίος άσκησε διώξεις σε βάρος τους. Χθες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Ναυπλίου, όπου απολογήθηκαν για ώρες.
Στο δρόμο προς τις φυλακές ακολούθησε ο ένας από τους δυο δράστες από το Άργος.
Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 35χρονος φίλος του πατέρα του παιδιού, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, λόγω μεγάλου (65%) ποσοστού αναπηρίας που έχει διαγνωστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση