GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δόλια απλή αναλογική του Τσίπρα είναι μια βόμβα

«Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, πολιτευόμαστε με συνέπεια» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Κοινοβουλευτική ...


«Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, πολιτευόμαστε με συνέπεια» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι: «Ξεκινήσαμε την κατάρτιση του κυβερνητικού προγράμματος με εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες» και πρόσθεσε ότι: «Ένα διαρκώς αυξανόμενο τμήμα του ελληνικού λαού πιστεύει στη Νέα Δημοκρατία»
«Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων θεωρεί ότι θα είμαστε η επόμενη κυβέρνηση», είπε.
«Τώρα ξεκινάμε να πληρώνουμε τον λογαριασμό της "περήφανης" διαπραγματεύσης του κ. Βαρουφάκη και της αέναης διαπραγμάτευσης του κ. Τσακαλώτου» συμπλήρωσε.
Σε αυτό το σημείο κατηγόρησε την κυβέρνηση για υπερφορολόγηση, μιλώντας για παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του κ. Τσίπρα και υποστήριξε ότι «ποτέ μια κυβέρνηση δεν έχασε με τόσο μεγάλη ταχύτητα την εμπιστοσύνη της κοινωνίας».
Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ακόμη ότι: «Eπιδιώκουμε να συγκροτήσουμε ένα ρεύμα υπέρ των μεταρρυθμίσεων», τονίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι απρόθυμη να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις.
Επιτέθηκε στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας ότι οι «πολίτες θύμωσαν και τους γύρισαν την πλάτη».
Για τον εκλογικό νόμο συνέχισε στη γραμμή που έχει χαράξει τονίζοντας ότι θα φέρει μεγάλη αναταραχή. Επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα χωρίς να αναφέρει το όνομα του ενώ για τον εκλογικό νόμο κάλεσε τους βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων να ακυρώσουν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.
«Έρχονται να παίξουν με τους θεσμούς για να παραμείνουν στην εξουσία», επεσήμανε.
«Δεν έχουν κανένα φραγμό, κάνουν τα πάντα για να μείνουν στην καρέκλα» τόνισε.
«Ο συνασπισμός ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διαβλέπει την ήττα του και θέλει να ανακόψει τη ΝΔ. Η δόλια απλή αναλογική όπως την προτείνει ο κ. Τσίπρας αποτελεί μια βόμβα» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση