GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεσμεύτηκαν τρεις τόνοι ντομάτας

Στη δέσμευση τριών τόνων ντομάτας προέλευσης Πολωνίας συνολικού βάρους 3.000 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτ...


Στη δέσμευση τριών τόνων ντομάτας προέλευσης Πολωνίας συνολικού βάρους 3.000 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.
Συγκεκριμένα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές γεωπόνοι εντόπισαν και δέσμευσαν 500 χαρτοκιβώτια με ντομάτες προέλευσης Πολωνίας συνολικού βάρους 3.000 κιλών, επειδή δεν έφεραν την προβλεπόμενη από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανση στα μέσα συσκευασίας.
Επισημαίνεται ότι η σήμανση αποτελεί την ταυτότητα των προϊόντων, διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους και αποτρέπει τις ελληνοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση