GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινέζος μπήκε στο μηχάνημα ακτίνων Χ γιατί δεν ήθελε να αφήσει τη τσάντα

Το προσωπικό και οι περαστικοί σε ένα σταθμό τρένου υψηλής ταχύτητας στη βορειοανατολική κινεζική πόλη Tianjin έγιναν μάρτυρες ενός περ...


Το προσωπικό και οι περαστικοί σε ένα σταθμό τρένου υψηλής ταχύτητας στη βορειοανατολική κινεζική πόλη Tianjin έγιναν μάρτυρες ενός περίεργου περιστατικού την περασμένη Κυριακή όταν ένας άνθρωπος μπήκε μέσα σ' ένα σαρωτή ακτίνων Χ μαζί με την τσάντα του.
Οι αστυνομικοί του χώρου έκαναν διακοπή έκτακτης ανάγκης της μηχανής, όταν ο άνθρωπος εμφανίστηκε στο άλλο άκρο υποστηρίζοντας ότι ήταν βιαστικός για να πάρει το τρένο.
Ο επιβάτης, ο οποίος ήταν ένας μεσήλικας άνδρας, είπε ότι πήδηξε πάνω στον ιμάντα, γιατί δεν μπορούσε να αγοράσει άλλο εισιτήριο αν έχανε το τρένο επειδή έπρεπε να ελέγξουν τη τσάντα του.
Σύμφωνα την Apple Daily, ο άνθρωπος ήθελε να πάρει το τρένο υψηλής ταχύτητας C2582 για το Πεκίνο.
Το τρένο είχε προγραμματιστεί να φύγει από το σταθμό στις 7.18 π.μ., αλλά ο συγκεκριμένος επιβάτης έφτασε στο σημείο ελέγχου στο σταθμό Yujiabao στην Binhai New Area στις 7:19 το πρωί.
Όταν το προσωπικό ασφαλείας του ζήτησε να αφήσει τη τσάντα του για έλεγχο στις ακτίνες Χ, αντί να ακολουθήσει τις οδηγίες, ο άνδρας πήδηξε πάνω από τον ιμάντα μεταφοράς με την τσάντα δεμένη πάνω του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση