GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τη γυναίκα που προσπάθησε να αποπλανήσει τον Στίβεν Χόκινγκ

Η Τζένι Κοντόνιο είναι ξετρελαμένη με τον επιστήμονα και δεν σταματά να τον βομβαρδίζει με μηνύματα στα προφίλ του στα κοινωνικά δίκτ...


Η Τζένι Κοντόνιο είναι ξετρελαμένη με τον επιστήμονα και δεν σταματά να τον βομβαρδίζει με μηνύματα στα προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και μέσω του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου.

Η 37χρονη Αμερικανίδα είχε "καταστρώσει" σχέδιο για να συναντήσει τον Στίβεν Χόκινγκ στο επιστημονικό φεστιβάλ Starmus, στην Τενερίφη.

Η Κοντόνιο, η οποία τώρα ζει στη Νορβηγία, συνάντησε πρώτη φορά τον φυσικό, όταν επισκέφθηκε τη γειτονική Σουηδία πριν από ένα χρόνο.

Μιλώντας στην εφημερίδα "The Sun", είπε: "Σκέφτηκα πως μετά από έναν ολόκληρο χρόνο θα είναι πρόθυμος να με ξαναδεί"

Και συνέχισε: 

"Αποφάσισα να του δώσω μια τελευταία ευκαιρία και έβαλα ένα φόρεμα στο μπλε του ουρανού σαν αυτό της Μονρόε..."

Ωστόσο, τα παιδιά του καθηγητή Χόκινγκ άρχισαν να ανησυχούν όταν τα μηνύματα άρχισαν να κατακλύζουν τους λογαριασμούς του στα social media και το ιδιωτικό ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

Ένα μήνυμα μάλιστα έγραφε: "Είμαι δίπλα σου και μπορεί να σε σκοτώσω."

Φοβούμενοι για τη ζωή του πατέρα τους, έστειλαν δύο επιπλέον φρουρούς ασφαλείας που θα συνόδευαν τον 74χρονο στην εκδήλωση, φοβούμενοι μία επίθεση.

Η Κοντόνιο έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με την "αγάπη" της και είχε καταγεγραμμένες με κάθε λεπτομέρεια όλες τις κινήσεις του.

Μετά τη σύλληψή της η γυναίκα, αρνήθηκε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, υποστηρίζοντας ότι είναι ερωτευμένη με τον δύο φορές παντρεμένο κοσμολόγο, ο οποίος έχει τη νόσο του κινητικού νευρώνα (αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση